Rămâi conectat

Sport

Șugagul, în continuare lider în Liga 4

Dan HENEGAR

Publicat

în

Șugagul, în continuare lider în Liga 4

Hidro Mecanica Șugag se menține pe primul loc în Liga 4 de fotbal a județului Alba și după etapa a treia, grație remizei din deplasare, 1-1, cu Industria Galda de Jos.

În meciul de pe „Galda Arena”, oaspeții au deschis scorul prin Șt. Radu, egalitatea fiind restabilită în finalul primei reprize de Giorgiu.

Șugagul a încheiat partida în inferioritate numerică, după eliminarea lui Potopea, produsă în repriza secundă. Industria Galda este pe locul 2, la egalitate depuncte cu liderul.

Locul 3 este ocupat de Viitorul Sântimbru, care s-a impus cu 4-0 în duelul din deplasare cu Fortuna Lunca Mureșului. Au marcat Moldovan (direct din corner), Brânză, Breaz și Ivașcu (eurogol, din lovitură liberă de la 30 de metri).

Iată și celelate rezultate: *Academia Șona – Inter Unirea 0-6; *Voința Stremț – CS Zlatna 4-2 (goluri pentru gazde G. Oltean – 2, Petruse, Kosmyna); *Energia Săsciori – Viitorul Vama Seacă 2-3 (B. Sava, T. Mărginean / An. Stanciu -2 , Scrobotă); *CS Ocna Mureș – Performanța Ighiu 4-0 (Cl. Coltor – 2, unul din penalty, Socaci, Șimandi); *Spicul Daia Română – Limbenii Limba 5-1 (marcatori pentru gazde Biro, Fl. Schiau, Mihălțan, Oană, Beda).

(L.V.D.)

foto: facebook Industria Galda de Jos


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ion Calmîc (CSU Alba Iulia), vicecampion mondial la powerlifting

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ion Calmîc (CSU Alba Iulia), vicecampion mondial la powerlifting Ion Calmîc, sportiv legitimat la CS Universitar din Alba Iulia, a cucerit titlul de vicecampion mondial la powerlifting. Performanța a fost repurtată în cea mai disputată categorie de greutate a Campionatelor Mondiale de Powerlifting Clasic, desfășurate în Malta în perioada 28 august – 8 septembrie. Ion […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea