Rămâi conectat

Curier Județean

„A Trip to London”, tema lunii septembrie la cercul de engleză al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

„A Trip to London”, tema lunii septembrie la cercul de engleză al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Marți, 3 septembrie 2024 va avea loc o nouă întâlnire a membrilor Clubului de engleză „English 4 Kids”. Având ca temă „A Trip to London”, clubul de limba și civilizația engleză va începe la ora 10:00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Citește și: 12-16 septembrie 2024 | Festivalul Internațional de Teatru de Tineret APOLLO: Trupe din Italia, India, Croația, Republica Moldova, Spania, Tunisia și România participă la ediția aniversară

Se vor rosti formule de salut, iar pentru noii membri ai clubului se va face o scurtă prezentare a proiectului. Primul punct al întâlnirii va fi repetarea cântecelor deja cunoscute și învățarea unui cântecel nou, inspirat de tema dată.

Clubul va fi coordonat și de această dată de profesoara Diana Mortură, care prin cântec, joc și voie bună, folosind fișe de lucru și activități interactive, îi va familiariza pe copii cu noile noțiuni învățate.

În încheierea activității vor fi lecturate povești în limba engleză și vor fi prezentate cărți în limba engleză adecvate vârstei copiilor, cărți pe care aceștia le pot împrumuta de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată izbucnit în Răhău. Intervin pompierii cu două autospeciale, împreună cu SVSU Sebeș

Bera Larisa

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată izbucnit în Răhău. Intervin pompierii cu două autospeciale, împreună cu SVSU Sebeș Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni, 2 septembrie 2024, în jurul orei 16.54 în localitatea Răhău. Citește și: INCENDIU la o locuință în satul Dealul Bistrei: Intervin pompierii din Câmpeni cu două autospeciale Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea