Rămâi conectat

Sport

Hidro Mecanica Șugag, lider în Liga 4

Dan HENEGAR

Publicat

în

Hidro Mecanica Șugag, lider în Liga 4

După două runde Hidro Mecanica Șugag este lider în Liga 4 de fotbal din Alba.
Formația din Șugag a obținut a doua victorie consecutivă din campionat pe sinteticul de la Baza Sportivă „Pielarul” din Sebeș, 5-1 cu CS Ocna Mureș. Golurile învingătorilor au fost marcate de Titianu – 2, Potopea, M. Neagu și Greapcă. Succesul a fost dedicat de întreg lotul, stafful tehnic și echipa managerială fundașului Ionu’ Rahovean Ionut (accidentat), căruia i s-a urat însănătoșire grabnică.
Industria Galda, și ea cu șase puncte acumulate, s-a impus cu 2-0 în jocul din deplasare cu Inter Unirea, ambele goluri fiind marcate în prima repriză. Mai întâi a punctat Puha, bară-gol direct din corner, pentru ca rezultatul final să fie stabilit de Grecu. Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din prima parte a reprizei secunde, după eliminarea lui Onișor. Tot șase puncte are și Academia Șona, care a câștigat cu 3-1, în comuna Hopârta, în fața Viitorului Vama Seacă. Pentru învingători au punctat Abușan, Moșu și Macarie.
Scorul etapei s-a înregistrat la Galtiu: Viitorul Sântimbru – FC Micești 8-0. Marcatori au fost Ivașcu, Brânză și Moldovan – cu câte două goluri, Popescu și Epure. Diferențe foarte mari de scor s-au înregistrat în partidele de la Ciugud (Limbenii Limba – Fortuna Lunca Mureșului 0-7) și Ighiu. La Ighiu echipa locală Performanța a fost depășită cu 5-0 de Voința Stremț (marcatori C. Oltean, M. Cristea, Râșniță, D. Petruse, G. Oltean).
Victorie în deplasare și pentru Spicul Daia Română, 3-1 cu CS Zlatna.
Etapa viitoare (sâmbătă 7 septembrie): *ora 16.00: Energia Săsciori – Viitorul Vama Seacă; *ora 17.30: Industria Galda – Hidro Mecanica Șugag, Academia Șona – Inter Unirea, Fortuna Lunca Mureșului – Viitorul Sântimbru, CS Ocna Mureș – Performanța Ighiu, Spicul Daia Română – Limbenii Limba, Voința Stremț – CS Zlatna.
(L.V.D.)
foto: facebook Hidro Mecanica Șugag

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Gicu Grozav, contribuție decisivă la victoria Petrolului la Botoșani

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gicu Grozav, contribuție decisivă la victoria Petrolului la Botoșani Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a avut o contribuție decisivă la victoria Petrolului Ploiești în meciul din deplasare cu FC Botoșani din Superliga de fotbal. Purtătorul banderolei de căpitan de echipă la Petrolul a creat faza din care s-a înscris primul gol și l-a marcat pe al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea