Rămâi conectat

Curier Județean

30 august – 1 septembrie 2024 | Carolina Mall marchează 1 an de la deschidere: Concert The Motans și Bibi, parc de distracții, ateliere și spectacole pentru copii. PROGRAM

Bera Larisa

Publicat

în

30 august – 1 septembrie 2024 | Carolina Mall marchează 1 an de la deschidere: Concert The Motans și Bibi, parc de distracții, ateliere și spectacole pentru copii. PROGRAM

Între 30 august și 1 septembrie, Carolina Mall sărbătorește 1 an de la deschidere cu 3 zile de evenimente cu acces liber, cu invitați speciali și spectacole pentru toate gusturile.

Citește și: 28 – 31 august 2024 | Gala Tânărului Actor HOP, la Alba Iulia: spectacole, workshop-uri, întâlniri și discuții la Teatrului de Păpuși „Prichindel”. PROGRAMUL

Voia bună începe vineri, 30 august, de la ora 18:00, cu o seară de muzică, energie și concert live BIBI. Distracția se amplifică sâmbătă, 31 august, de la ora 18:00, cu teatru de păpuși, seară de muzică și concert live THE MOTANS, urmat de un foc spectaculos de artificii.

Petrecerea continuă duminică, 1 septembrie, începand cu ora 17:00, cu spectacol de magie, dans si muzică populară. Pe lângă aceste evenimente, vizitatorii mall-ului vor putea beneficia și de reduceri în magazinele partenere și alte surprize.
„Suntem extrem de recunoscători pentru susținerea comunității în acest prim an și dorim să mulțumim fiecare vizitator care a trecut pragul nostru. Evenimentele pe care le-am pregătit pentru aniversare sunt modul nostru de a spune „Mulțumim!” pentru încrederea acordată.”, transmite Silviu Lazea, Center Manager Carolina Mall.

Organizatorii au pregătit un program complex și complet pentru toate gusturile, pentru cei mici, cei mari, dar și părinți. Programul include un parc de distracții, street food, teatru de păpuși, ateliere pentru copii și multe alte activități pentru toată familia!

Program complet pe zile și ore:

Vineri, 30 august – începând cu ora 18:00

Pal Szekely, DJ Marius Tamaș, Take Five, BIBI

Sâmbătă, 31 august – începând cu ora 18:00

Trupa Golden Party – Teatru de păpuși “Scufița Roșie”, Cezzy, Gabriela Toma, Trupa Meyn, DJ John Way, THE MOTANS

Duminică, 1 septembrie – începând cu ora 17:00

Spectacol de magie: Magicianul Cristian Guna
Spectacole de dans, muzică: Ștefan Suciu, Ștefania Cotirla, Sara cu Vioara, Iulia Cheteleș, Raluca Drule, Decebal și Dragol Câmpean, Teodora Nan, Denisa Giurgiu, Antonia Costina, Paula Roberta Pașca, Larisa Gurzău, Paul Sambotelecan, Andra Moldovan, Adela Burca, Roxana Maria Pop, Catinca Crișan, Antonia Lapohoș, Ariana Șandor, Diana Moga, Ansamblul “Miorița”, Claudiu Ferko, Lucia Potra, Alina Ceuca și Silviu Avram, MARIUS CIPRIAN POP.

Locație evenimente: Parcarea Carolina Mall

Vă așteptam cu drag la Carolina Mall pentru a sărbători împreună!

Prime Kapital, dezvoltator și investitor prezent pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, a inaugurat Carolina Mall din Alba Iulia, cel mai mare centru comercial din județ exact la finalul lunii august, anul trecut.

Cu o suprafață construită totală de peste 33.100 mp și o capacitate de peste 1.100 de locuri de parcare, Carolina Mall găzduiește peste 70 de magazine, dintre care primul hipermarket Carrefour din Alba Iulia, o zonă de servicii și fashion, o zonă de food court și o terasă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba în topul județelor cu cel mai mare număr de ȘOMERI în luna iunie 2024: Peste 350 de persoane fără loc de muncă, înregistrate în Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

Alba în topul județelor cu cel mai mare număr de ȘOMERI în luna iunie 2024: Peste 350 de persoane fără loc de muncă, înregistrate în Alba Iulia În luna iunie 2024 rata şomajului a fost de 3,1% (3,4% femei), mai mică decât rata înregistrată în luna corespunzătoare din anul 2023, 3,4% (3,8% femei) identică cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea