Rămâi conectat

Sport

Bilete puse în vânzare pentru meciul de Cupa României de la Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bilete puse în vânzare pentru meciul de Cupa României de la Alba Iulia

Vineri 23 august s-au pus în vânzare biletele pentru meciul din Cupa României la fotbal dintre CSM Unirea Alba Iulia și FCU 1948 Craiova.
Biletele se găsesc la Bazinul Olimpic din Alba Iulia în intervalul orar 9.00-20.00. Tot acolo se găsesc și abonamentele pentru noul sezon, abonamente care oferă accesul atât la meciurile din Liga a III-a (sezon regular și play-off și meciuri de baraj), cât și pentru Cupa României.
Biletele pentru partida de Cupa României programată miercuri 28 august, de la ora 17.30, pe Stadionul „Cetate” costă 20 de lei (la tribune) și 50 de lei (la tribuna oficială).
„Recomandăm achiziționarea biletelor din timp pentru a evita aglomerația de la casele de bilete”, au transmis reprezentanții CSM Unirea Alba Iulia.
Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia luptă pentru calificarea în premieră în grupele Cupei României. „Pentru a reuși avem nevoie prezența voastră în tribune în număr cât mai mare, asta pentru a juca din nou în 12, așa cum o făceam în trecut”, au precizat oficialii uniriști.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, în Superliga feminină la fotbal | Duminică, la Micești, debut pe prima scenă, cu Gloria Bistrița-Năsăud

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, în Superliga feminină la fotbal | Duminică, la Micești, debut pe prima scenă, cu Gloria Bistrița-Năsăud CSM Unirea Alba Iulia va evolua în premieră pe prima scenă a fotbalului feminin autohton, duminică, la ora 11.00, la Micești fiind prevăzut primul meci, pe teren propriu, cu Gloria Bistrița-Năsăud. Mai multe detalii despre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea