Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia achiziționează 17 autoturisme electrice și hybrid plug-in. Licitația de peste 2 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Primăria Alba Iulia achiziționează 17 autoturisme electrice și hybrid plug-in. Licitația de peste 2 milioane de lei, lansată pe SEAP

Administrația municipiului Alba Iulia a lansat, recent, licitația pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede achiziționarea de autoturisme electrice și autoturisme hibrid plug-in.

Citește și: Nu au fost simple promisiuni electorale. Primăria Alba Iulia a scos la licitație proiectarea pasajului subteran din zona Stadion: „Până la urmă asta e rezolvarea cea mai bună”

Potrivit documentației, obiectul achiziției constă în furnizarea de autoturisme electrice și autoturisme hibrid plug-in din cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024.

Achiziția publică de autoturisme electrice și autoturisme hibrid plug-in din cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024ă, se va efectua pe 2 loturi după cum urmează:

I. Furnizarea de autoturisme electrice – Lot 1 – 12 autoturisme electrice
II.Furnizarea de autoturisme hybrid plug-in – Lot 2 – 5 autoturisme hybrid plug-in

Având în vedere referatul de necesitate nr. 80954/16.07.2024 al Direcției Generale Poliția Locală a municipiului Alba Iulia și Serviciului Resurse Umane Administrativ din cadrul Primăriei municipiului Alba Iulia, este necesară achiziționarea a 12 autoturisme electrice nepoluante și 5 autoturisme hibrid plug-in, ce se vor finanța prin Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 și Bugetul local al Municipiului Alba Iulia.

Prin referat se propune aprobarea realizării achiziției de autoturisme electrice și autoturisme hibrid plug-in din cadrul-Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024, licitație cu 2 loturi.

Valoarea totală estimată a investiției este de 2.302.504 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18.09.2024, ora 15:00 pentru toate loturile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Sântimbru începe modernizarea sistemului de iluminat public: Prima etapă în localitatea Dumitra

Bera Larisa

Publicat

în

Comuna Sântimbru începe modernizarea sistemului de iluminat public: Prima etapă în localitatea Dumitra Primarul comunei Sântimbru, a anunțat recent, demararea lucrărilor pentru modernizarea sistemului de iluminat public din fiecare sat din comună, începând cu localitatea Dumitra. Citește și: Modernizarea și digitalizarea serviciilor publice din primăria Cut, printr-o finanțare PNRR. Licitația de peste 1 milion de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea