Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 18 ani, din Sebeș, a condus mașina fără a deține permis de conducere. Este cercetat de polițiști

Bera Larisa

Publicat

în

Tânăr de 18 ani, din Sebeș, a condus mașina fără a deține permis de conducere. Este cercetat de polițiști

Un tânăr de 18 ani, din Sebeș, este cercetat de polițiști pentru infracțiunea de conducere fără permis. De asemenea, mașina pe care o conducea, nu era înmatriculată.

Citește și: Bărbat de 52 de ani, din Șibot, cercetat de polițiști, după ce s-a urcat beat la volan. Avea o alcoolemie de 1,31 mg/l

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 august 2024, în jurul orei 17.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au oprit, pentru control, pe strada Macului din municipiu, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din municipiul Sebeș.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 26.08.2024-01.09.2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 26.08.2024-01.09.2024 Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Alba anunță întreruperea în alimentarea cu energie electrică. Intreruperile programate pentru intervalul 26.08.2024-01.09.2024 Nr. crt. ADRESA INTERVAL 1. CRACIUNELU DE JOS, Strada 23 AUGUST PARTIAL, 6 MARTIE PARTIAL, BUCERZII PARTIAL, CAMPULUI PARTIAL, CLOSCA PARTIAL, SIMION BARNUTIU […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea