Rămâi conectat

Sport

FOTO | Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură

Federația Română de Orientare a stabilit componența loturilor naționale care urmează să reprezinte România la două competiții internaționale de anvergură care vor avea loc în perioada imediat următoare.

Astfel în perioada 14-20 august, la Mor, în Ungaria se vor desfășura Campionatele Europene de Orientare – Seniori, competiția având prevăzute calificări și finale în 3 probe distincte, Medie distanță, Lungă distanță și Ștafetă.

Citește și: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori

România participă la această importantă competiție cu un lot compus din 5 sportivi. Pentru competiția masculină au mai fost convocați 4 sportivi, Ionuț ZINCĂ și Tamas BOGYA (CS Unirea Alba Iulia), Alexandru Blejdea (CS Universitatea Craiova) și Cătălin Vădean (CS Electrosistem Baia Mare). Pentru întrecerile feminine va face deplasarea o singură sportivă, Andra Anghel de la CS Universitatea Craiova.

La scurt timp după această competiție sportivii vor face deplasarea în Turcia, la Bergama, acolo unde, în perioada 28 august – 1 septembrie, se vor desfășura Campionatele Sud- Est Europene.

România trimite loturi complete la toate categoriile de vârstă (juniori, tineret și seniori). Lotul masculin de seniori va fi compus din aceiași 4 sportivi care vor fi prezenți și la campionatul european. Pentru competiția feminină, din lotul de senioare, va face parte și Andreea ZINCĂ (CS Unirea Alba Iulia).

În plus față de probele de la campionatele europene, în Turcia se va concura și în proba de Sprint.

”Ne mândrim cu faptul că avem 3 reprezentanți la aceste importante competiții. Este o urmare firească a muncii din antrenamente și a rezultatelor bune obținute în competițiile de selecție. Le dorim succes și așteptăm rezultate frumoase din partea lor”, a transmis Marius Anghel, instructor sportiv al secției de Orientare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) a abandonat în cursa de 3000 metri obstacole din cadrul Cupei României la seniori, competiție ce se dispută la București, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter”. Competitoarea din Alba a acuzat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea