Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Tâlhărie cu pistoale, în toiul nopții, într-o parcare din Alba Iulia: Doi adolescenți din Cluj care au lăsat un  bărbat fără 6.500 lei, arestați preventiv. Alți doi tineri, cercetați pentru complicitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tâlhărie cu pistoale, în toiul nopții, într-o parcare din Alba Iulia: Doi adolescenți din Cluj care au lăsat un  bărbat fără 6.500 lei, arestați preventiv. Alți doi tineri, cercetați pentru complicitate

Doi adolescenți din Cluj au fost arestați preventiv după ce au tâlhărit un bărbat din Gorj, într-o parcare din Alba Iulia și l-au lăsat fără 6.500 de lei. Alți doi tineri sunt cercetați pentru complicitate.

La data de 9 august 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

La data de 9 august 2024, în jurul orei 00.35, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați de către un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Crasna, județul Gorj, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în aceeași noapte, în jurul orei 00.30, bărbatul, în urma unor discuții anterioare pe rețelele de socializare, cu o persoană necunoscută, s-a deplasat în parcarea unui magazin din Alba Iulia, cu scopul de a achiziționa de la aceasta obiecte de recuzită, respectiv bancnote de decor.

Bărbatul a fost așteptat la locul stabilit de către alți patru bărbați, care se aflau într-un autoturism și care l-ar fi determinat pe acesta, prin amenințări și violență, să prezinte suma de bani necesară, moment în care i-ar fi sustras bărbatului 6.500 de lei, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma activităților efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, a reieșit că autoturismul în care se aflau cei patru bărbați era închiriat, iar, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Turda, acesta a fost oprit în trafic, în municipiul Turda, în aceeași noapte.

În urma verificărilor efectuate, în interiorul autoturismului și asupra pasagerilor, au fost identificate sume de bani, două pistoale de tip airsoft, o cutie cu bile de rezervă, calibru 50, un cuțit cu lamă de aproximativ 17 cm, un cuțit cu lamă de aproximativ 9 cm și mai multe bancnote euro și USD inscripționate cu ,,suvenir”.

Ulterior, cei patru bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Doi dintre aceștia, ambii de 19 ani, din localitatea Vad, județul Cluj, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Față de aceștia, ieri, 9 august 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Ceilalți doi, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Bobâlna, județul Cluj, respectiv din municipiul Cluj-Napoca, sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

PLAN ROȘU de intervenție pe autostrada A1, sensul de mers spre Sebeș-Sibiu: Cinci mașini și 17 persoane implicate într-un accident rutier. Trafic BLOCAT total

Ziarul Unirea

Publicat

în

PLAN ROȘU de intervenție pe autostrada A1, sensul de mers spre Sebeș-Sibiu: Cinci mașini și 17 persoane implicate într-un accident rutier. Trafic BLOCAT total PLANUL ROȘU de intervenție a fost activat sâmbătă după-masa pe autostrada A1, sensul de mers spre Sibiu în urma unui accident în care au fost implicate mai multe mașini și 17 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea