Rămâi conectat

Curier Județean

MÂINE | Furnizarea apei potabile întreruptă la Aiud: Lucrări de reparații în cartierul Microraion III din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE | Furnizarea apei potabile întreruptă la Aiud: Lucrări de reparații în cartierul Microraion III din municipiu

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Aiud informează beneficiarii serviciului public de alimentare cu apă potabila, că în data de 06.08.2024, între orele 8.00 16.00, se vor efectua lucrări de reparații în cartierul Microraion III, din municipiul Aiud.

Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 12.08-18.08.2024 și suplimentar pentru intervalul 05.08-11.08.2024

Astfel, pe perioada efectuarii lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei potabile la următoarele blocuri: 53 sc. E,F,G,H,I,J, 14 sc, B,C,D,E,F, 37 sc. A,B,C,D, 33 sc. B,C,D,E.

”Rugăm consumatorii să isi asigure rezerva de apă necesară pe perioada intreruperii.

De asemenea, la reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, caz in care sfatuim clienții să utilizeze apa numai în scop menajer.

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea, trebuie semnalate la numărul de telefon: 0258-861932, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru orice disconfort creat!, au transmis reprezentanții APA CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Spirit civic în Sântimbru | Popa Cristian și nepotul său, împlinesc 6 ani de voluntariat: Un exemplu de angajament pentru comunitatea locală

Bera Larisa

Publicat

în

Spirit civic în Sântimbru | Popa Cristian și nepotul său, împlinesc 6 ani de voluntariat: Un exemplu de angajament pentru comunitatea locală Într-o demonstrație de angajament și dedicare, Popa Cristian și nepotul său au sărbătorit șase ani de voluntariat activ în comunitatea din Sântimbru. Această „tradiție” a început acum șase ani, când nepotul lui Cristian […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea