Rămâi conectat

Sport

Alexandru Pelici, antrenorul CSM Unirea Alba Iulia, despre obiectivele viitoarei stagiuni: „Ne batem pentru Liga 2 și grupele Cupei României”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alexandru Pelici, antrenorul CSM Unirea Alba Iulia, despre obiectivele viitoarei stagiuni: „Ne batem pentru Liga 2 și grupele Cupei României”

După revenirea din stagiul centralizat din Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia mai are în față o lună până la debutut viitoarei ediții din Liga 3, sezon în care „alb-negrii” au ca obiectiv promovarea în eșalonul superior. Mâine, albaiulienii încep aventura în Cupa României, la Galda de Jos, gruparea din Cetatea Marii Uniri propunându-și să ajungă cât mai sus în competiția „KO”, respectiv calificarea în grupe.

Sunt mulțumit de campania de transferuri. Ne-am dorit să aducem jucători cât mai buni, cu experiență. Sunt mulți jucători cu care am lucrat, acum lucrăm la integrarea lor, iar lucrurile decurg așa cum ne dorim. În momentul de față lotul este definit, avem un efectiv bine echilibrat valoric și numeric”, a spus „principalul” unirist.

Sub nicio formă nu vom trata cu lejeritate partida din Cupa României. Adversarul este o necunoscută, totul depinde de noi”, a mai adăugat Pelici într-o emisiune la Radio Unirea FM.

Sper să reușim să repunem Alba Iulia pe harta fotbalului autohton. Am o datorie morală față de acest oraș”, a precizat Pelici. După luni bune, CSM Unirea Alba Iulia va evolua pe Stadionul „Cetate”, sâmbătă, partida amicală cu CSM Zalău disputându-se pe noua suprafață de joc ce a fost refăcută din temelii.

Nu ne ascundem de cuvinte, nu mai suntem copii. Ne vom bate pentru promovare, asta ne dorim. În prima fază vrem calificarea în play-off și apoi luptăm pentru Liga 2”, a mai menționat Pelici

foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cupa României, turul întâi, divizionarele terțe din Alba, debut în competiția „KO”, miercuri, 31 iulie | Vezi programul meciurilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miercuri, 31 iulie, de la ora 17.30, se dispută partidele contând pentru turul întâi al Cupei României, fază în care intră și 3 echipe din Alba, divizionare terțe aflate la primul joc oficial, alături de Viitorul Sântimbru (câștigătoarea fazei regionale) și Industria Galda de Jos (retrogradată din Liga 3 în această vară). Program: *Industria Galda […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea