Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, final de cantonament în Slovenia, concluziile antrenorului Alexandru Pelici | „Alb-negrii” mai vor un fundaș central

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a încheiat cantonamentul centralizat din Slovenia, al doilea stagiu extern al anului după cel din iarnă din Antalya.

Antrenorul Alexandru Pelici a fost mulțumit de condițiile avute la dispoziție și consideră că lotul este echilibrat valoric și numeric, mai având nevoie de un apărător central.

CSM Unirea Alba Iulia are miercuri, la Galda de Jos, primul joc oficial al noului sezon, în turul întâi al Cupei României, cu Industria.

Un cantonament bun, cu condiții foarte bune de pregătire și pe această cale le mulțumim celor care au făcut eforturi să venim. Am muncit și cel mai important lucru că nu s-a accidentat nimeni, că am putut încărca bateriile. Am încercat să unim grupul, au venit jucători noi, încercăm să formăm o echipă bună, acesta a fost obiectivul pentru această perioadă”, a explicat Pelici.

„Am avut parte de adversari puternici, oponenți clasați deasupra noastră indiferent de competiția în care evoluează. Cred că ne-am ridicat la nivelul lor, exceptând acel meci cu Reșița, unde am evoluat slăbuț, o echipă candidată la play-off în Liga 2”, a mai spus Pelici

„Sunt mulțumit de toți jucătorii, suntem acoperiți pe posturi, echilibrați valoric și numeric, singura poziție unde s-ar putea să mai apară ar fi aceea de fundaș central, unde sunt doar 3 jucători. Încercăm să mergem și în Cupă și în campionat. La final să ne bucurăm de îndeplinirea obiectivelor„, a concluzionat Pelici.

Bilanțul din Slovebia cuprinde confruntările cu FC Ittihad Kalba (Emiratele Arabe Unite), la Gornja Radgona, scor 1-2 (gol Fetița), triunghiularul de la Rogla, cu ND Gorica (remiză, 1-1, reușită A. Voinea) și CSM Reșița (eșec, 0-1), 1-1 cu NK Triglav (a marcat Blănaru) și 1-0 cu NK Drava Ptuj (a înscris Blănaru)

Până la startul sezonul sunt alte 4 partide de verificare, cu SCM Zalău (sâmbătă, 3 august, pe „Cetate”), CSC Ghiroda și Giarmata Vii (10 august, deplasare), Sticla Arieșul Turda (17 august, acasă) și SCM Zalău (24 august, deplasare), etape din Cupa României mai fiind în 7, 14, 21 și 28 august.

Foto, informații: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSU Alba Iulia, victorie la debutul lui Alin Minteuan, 2-0 cu KSE Târgu Secuiesc, cu gol… Bogdan Minteuan | Columbianul Luis Vanegas, în lotul studenților

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia, aflată în cantonament centralizat la Săcele, a câștigat primul amical disputat sub comanda antrenorului Alin Minteuan, pe terenul divizionarei terțe KSE Târgu Secuiesc, scor 2-0 (1-0). Golurile albaiulienilor au fost marcate de Bogdan Minteuan (30), tocmai fiul antrenorului principal și nou-venitul A. Dinu (66). În repriza secundă și-a făcut debutul la formația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea