Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 52 de ani, din Unirea, REȚINUT de polițiști. Ce infracțiune a comis acesta

Bera Larisa

Publicat

în

Bărbat de 52 de ani, din Unirea, REȚINUT de polițiști. Ce infracțiune a comis acesta

Un bărbat de 52 de ani, din Unirea, a fost reținut de polițiștii din Ocna Mureș, după ce a fost prins în delict flagrant, încercând să se apropie de mama sa, încălcând astfel ordinul de protecție emis pe numele său.

Citește și: Bărbat din Teiuș, REȚINUT după ce a încălcat ordinul de protecție și și-a agresat soția pe stradă: Era obligat să păstreze o distanță de cel puțin 50 de metri față de femeie

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iulie 2024, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 52 de ani, din comuna Unirea, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea prevederilor ordinului de protecție.

În după amiaza zilei de 25 iulie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat, în flagrant delict, în timp ce încălca prevederile unui ordin de protecție provizoriu, emis la data de 23 iulie 2024, de către polițiști, prin care i-a fost interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de mama sa.

În cursul zilei de azi, 26 iulie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Naționala României de volei feminin: Trei meciuri de pregătire cu Coreea de Sud la Blaj

Bera Larisa

Publicat

în

Naționala României de volei feminin: Trei meciuri de pregătire cu Coreea de Sud la Blaj Echipa națională de volei feminin a României va susține, în zilele de 1, 2 și 3 august, trei meciuri de pregătire la Blaj, în compania reprezentativei Coreei de Sud. Partidele se vor desfășura în Alba Blaj Arena, vor avea ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea