Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă | Horațiu Florea : Inexactitățile expuse, ca să nu spun minciunile ordinare vin din partea unui om care a vorbit în campania electorală despre noul necesar în politica județeană.

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat de presă | Horațiu Florea : Inexactitățile expuse, ca să nu spun minciunile ordinare vin din partea unui om care a vorbit în campania electorală despre noul necesar în politica județeană.

Uitându-mă la politica locală practicată de PSD Alba văd că minciuna și propaganda rămân principalele arme ale unui tânăr politician care clamează necesitatea schimbării de generații în politică. Constat cu surprindere faptul că, Corneliu Mureșan, vorbește despre investițiile străine în județ ca despre realizările partidului, când știm, de fapt, că facilitățile despre care vorbește, gândirea strategică și deschiderea către marile investiții nu au legătură nici cu Marcel Ciolacu, nici cu PSD, ci cu PNL.

Citește și:  Comunicat de presă | Florin Roman: PSD groparul economiei județului Alba

Inexactitățile expuse, ca să nu spun minciunile ordinare vin din partea unui om care a vorbit în campania electorală despre noul necesar în politica județeană. Păi, după minciunile legate de prețul apei prezentat ca o înțelegere obscură între membrii PNL fără a vorbi despre cost, investiții și realități economice, acum vorbim despre antreprenori și interesele lor economice și despre necesitatea schimbului de generații.

Minciuna, Corneliu, nu poate să fie fundamentul unei cariere politice decât dacă cei care te-au educat sunt Ion Iliescu, Octav Cozmâncă și lista ar putea continua.

În loc de minciunile cu care umpleți spațiul public ar trebui să explicați de ce și mai ales cum angajările la Cuprumin au fost parte a strategiei electorale, să ne spuneți de ce vă asumați merite economice pe care nu le aveți tratându-i ca pe niște proști pe locuitorii Blajului sau ai Sebeșului, cum ar putea cineva să comercializeze un produs cu un preț sub cost. Eu înțeleg Corneliu că șeful a plecat din țară și ți-a lăsat cheile de la casă până se întoarce, dar dacă tot te-a lăsat să te joci de-a președintele nu spune tuturor vecinilor minciuni. Unii dintre vecini știu adevărul. E păcat să îți construiești cariera politică pe minciună chiar dacă unii dintre colegii tăi te încurajează să faci asta.
E păcat…


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei Agenția Națională pentru Protecția Mediului a anunțat miercuri, 24 iulie 2024,  depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Drum de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea