Rămâi conectat

Monden-Clubbing

26 – 28 iulie 2024 | Moto Festival în Poiana cu Goruni, lângă Vinerea: Motoare care mai de care, concurs de ceaune, muzică bună și tombolă cu premii

Ziarul Unirea

Publicat

în

26 – 28 iulie 2024 | Moto Festival în Poiana cu Goruni, lângă Vinerea: Motoare care mai de care, concurs de ceaune, muzică bună și tombolă cu premii

În perioada 26 – 28 iulie 2024 în Poiana cu Goruni de lângă Vinerea va avea loc o nouă ediție a Moto Festivalului organizat de Lupii Singidavei. Și dacă v-ați convins după edițiile de până acum că evenimentul este unul de succes, cea de anul acesta va fi una memorabilă, cea mai bună de până acum!

”Prieteni, vă îndemnăm să vă scoateți corturile de la naftalină, motoretele din garaj și să vă pregătiți trupește și sufletește pentru un nou chef moto in Poiana cu Goruni. Anul acesta va fi ediție aniversară, deoarece împlinim 10 ani de la înființare!”, au transmis organizatorii.

Tradiționalul deja Moto Festival din Poiana cu Goruni, o sărbătoare pentru cei pasionați de motoare și muzică rock, se reîntoarce în 2024 cu ediția a VI-a!

Din programul de anul acesta nu vor lipsi concertele live cu muzică bună, tombolă cu premii, mult așteptatul concurs de ceaune și multe alte surprize.

Vino să admiri motoarele, care mai de care, și să faci cunoștință cu posesorii lor, să le asculți poveștile, impresiile din diversele călătorii și, dacă încă nu ești “infectat cu microbul motociclismului”, după festival vei fi “bolnav incurabil”.

PROGRAM

Vineri

-Deschidere Moto Festival în Poiana cu Goruni
-Muzică Live
▪︎Blue Shadow
▪︎Dublu Click
▪︎Natalia Bendre
▪︎SHAZ

Sâmbăta

-Concurs de ceaune și multe altele
-Tombolă cu premii
-Muzică Live
▪︎PIPERS OF TRASYLVANIA
▪︎FOCUL VIU
▪︎ANTON

Duminică

-Închidere Moto Festival în Poiana cu Goruni


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tunning Art 2024: DJ Cretzu` va transmite participanților un vibe în ton și oglindă cu deja consacratul festival

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tunning Art 2024: DJ Cretzu` va transmite participanților un vibe în ton și oglindă cu deja consacratul festival Într-o cetate unică în România și Europa, pe o scenă aparte concepută pe măsura colosului Truck Tuning Art, DJ Cretzu` va transmite participanților un vibe în ton și oglindă cu deja consacratul festival aflat la ediția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea