Rămâi conectat

Sport

Atleta Mihaela Blaga („Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – dublă campioană națională la Under 23

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atleta Mihaela Blaga („Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – dublă campioană națională la Under 23

O nouă performanță pentru atleta Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), care a cucerit două medalii de aur în cadrul Campionatelor Naționale de Atletism Under 23 ce s-au disputat la Craiova. Desemnată anul trecut cel mai bun sportiv din Alba, sportiva de 20 de ani pregătită de Cristina Man a încheiat extraordinar sezonul competițional de vară, devenind în două rânduri campioană națională, în probele de 3000 metri obstacole și 5000 metri. În urmă cu trei săptămâni, la Cluj-Napoca, talentata sportivă a cucerit în premieră titlul național de senioare, la 3000 metri obstacole, cu PB.

Mihaela Blaga („Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) s-a impus în cursa de 3000 metri obstacole, cu timpul 10:26.04, pe podium mai clasându-se Antonia Bodnariuc (Rarăul Câmpulung Moldovenesc) – rezultatul 11:27.42 și Maria Gherghinoiu (Pandurii Tg. Jiu) – cu rezultatul 11.57.80 (cele trei sportive care au terminat proba, alte trei nu au încheiat). De asemenea, sportiva din Alba a cucerit medalia de aur în proba de 5000 metri, terminând pe prima treaptă a podiumului, cu rezultatul 16:48.91, următoarele fiind Mădălina Sîrbu (CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, timpul 17:03.97) și Diana Verdeș (LPS Oradea/ CSM Craiova; timpul 18:38.25).

A fost maximum ce se putea obține în sezonul acesta în proba de 3000 de metri obstacole, obținând medalii de aur la senioare și tineret, în plan intern, iar în concursurile internaționale au participat la Balcaniadă și Campionatul European de la Roma. Anul viitor este Campionatul European Under 23 unde ne dorim să urcăm pe podium în această probă”, a spus Cristina Man (antrenor AC „Mica Romă” Blaj).

De asemenea, alți doi competitori ce au dublă legitimare, cu AC „Mica Romă” Blaj, au cucerit medalii: Lucian Ștefan  (CSȘ Caransebeș/ AC „Mica Romă” Blaj) – aur în proba de 5000 metri, repectiv Alin Șavlovschi (dublă CS Medgidia/ AC „Mica Romă” Blaj) – aur în proba de 3000 metri obstacole și argint la 5000 metri. (H.D.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSU Alba Iulia, la Săcele, cu 12 noutăți în efectiv | Ultimele nume, Paharnicu și Dinu, iar Marian Vlad este antrenor cu portarii

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia, la Săcele, cu 12 noutăți în efectiv | Ultimele nume, Paharnicu și Dinu, iar Marian Vlad este antrenor cu portarii CSU Alba Iulia s-a deplasat în stagiul centralizat de la Săcele, cu 12 noutăți în efectiv, consemnându-se iarăși o modificare substanțială a lotului. Formația universitară se va pregăti la Brașov până în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea