Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vasile Hârjoc a ajuns la Paris, la Jocurile Olimpice de Vară 2024: Atletul cugirean face turul Europei pe bicicletă și participă la diverse competiții pe traseu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vasile Hârjoc a ajuns la Paris, la Jocurile Olimpice de Vară 2024: Atletul cugirean face turul Europei pe bicicletă și participă la diverse competiții pe traseu

Campionul național Vasile Hârjoc, +65 ani la maraton și deținător al mai multor recorduri naționale ale categoriei sale de vârstă și care face turul Europei pe bicicletă, a ajuns la Paris la Jocurile Olimpice de Vară 2024. 

Citește și: Vasile Hârjoc, atletul cugirean de 71 de ani care face turul Europei pe bicicletă a ajuns la Alba Iulia. A plecat în 1 iulie din București!

”Felicitări domnului Vasile Hârjoc, care, pe parcursul turului realizat pe bicicletă, pe traseul București – Oradea, cu destinația Paris, pentru a participa la deschiderea jocurilor Olimpice pe data de 26 iulie 2024, a participat la Campionatul Național Masters de Atletism, organizat la Stâna de Vale, unde a reușit să câștige locul întâi la categoria sa de vârstă.

A parcurs un traseu impresionant prin Europa, iar acum a ajuns, asa cum și-a propus, la Paris, la Jocurile Olimpice de Vară 2024.

Îl asigur de toată susținerea mea și îi doresc mult succes în continuare!!”, a anunțat primarul Gabriel Pleșa pe Facebook.

Vasile Hârjoc a luat startul pe 1 iulie la București, iar 4 zile mai târziu a făcut un popas în Alba Iulia. După deschiderea Jocurilor Olimpice de Vară 2024, urmează să se deplaseze la Goetheborg, în august, pentru a lua startul în proba de 10k la Campionatul Mondial Masters de Atletism, apoi la probele de cros 6k şi semi-maraton.

Va continua periplul sportiv cu destinația Canfranc, Spania în septembrie, unde va participa la proba de trail 34k, D+ 2000m, la Campionatul Mondial Masters de Alergare Montană. Călătoria sa se va încheia la București în octombrie cu participarea la proba de maraton la Campionatul Mondial Masters.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Pui de pisică, salvat de pompierii din Alba Iulia: A rămas blocat într-un copac de 5 metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pui de pisică, salvat de pompierii din Alba Iulia: A rămas blocat într-un copac de 5 metri Un pui de pisică a fost salvat duminică noaptea de pompierii din Alba Iulia, după ce a rămas blocat într-un copac de 5 metri. Citește și: VIDEO | Misiune dificilă a pompierilor din Alba pentru salvarea unui cal […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea