Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: Radu „omul record” Valahu va trage un camion încărcat cu peste 150 de persoane din rândul publicului participant la evenimentul din Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: Radu „omul record” Valahu va trage un camion încărcat cu peste 150 de persoane din rândul publicului participant la evenimentul din Cetatea Alba Carolina

Radu „omul record” Valahu va trage la ediția 2024 a Truck Tuning Art un camion încărcat cu peste 150 de persoane din rândul publicului participant la eveniment.

„Cei mai puternici se asociază cu cei mai puternici” spune Radu Valahu Georgescu, considerat cel mai puternic român din toate timpurile. Astfel „omul record” va fi prezent în perioada 2-4 august 2024 la Truck Tuning Art în Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia pentru ediția cincinală a deja consacratului festival.

Citește și: Truck Tuning Art 2024: O gură de aer pentru turismul local. Sute de expozanți vor scrie istorie în Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia

Emblematicul eveniment organizat de Asociația „Truck Tuning Art” își atinge în această ediție apogeul, numărul de expozanți înscriși la „Untold-ul camioanelor modificate” fiind unul record. Publicul participant la festival va putea să admire un număr de peste 200 de capete tractoare, iar cel mai puternic român din toate timpurile își va depăși propriul record mondial din ediția precedentă, atunci când a tras doar cu forța brațelor un cap tractor cu remorcă atașată.

Recunoscut nu doar pentru forța sa, ci și pentru abilitățile unice de entertainer Radu „omul record” Valahu va trage la ediția Truck Tuning Art din 2024 un camion încărcat cu peste 150 de persoane din rândul publicului participant la evenimentul cu acces gratuit ce va avea loc în Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia.

În trecut Radu Valahu Georgescu a reușit să sfideze prin puterea sa oricare tipar al convenționalului stabilind și doborând recorduri. A fost și este primul român care a tras doar cu forța brațelor un avion; un vagon de tren de 42 de tone la -5 grade Celsius; două vapoare pline cu oameni pe o distanță de 200 de metri; un utilaj de deszăpezire încărcat cu zăpadă la -28 de grade Celsius; înotând două vapoare de 30 de tone pe o distanță de 100 de metri; să împingă cu capul un avion de două tone, precum și alte „nebunii” cum chiar el le numește.

Așadar în perioada 2-4 august 2024 nu-ți fă alte planuri și #HaiLaTTA în Cetatea Alba Carolina pentru o ediție record și cu record mondial!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: The PuzZles vor da glas Cetății Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: The PuzZles vor da glas Cetății Alba Carolina În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia va fi sărbătoare. The PuzZles vor da glas unuia dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, Truck Tuning Art 2024. Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea