Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Ighiu, trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat din Ighiu, trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal

Un bărbat de 38 de ani, din Ighiu, a fost trimis în judecată pentru săvărșirea unor fapte penale, victima fiind fosta sa concubină. Ion M. este acuzat de încălcarea ordinului de protecție și lipsirea de libertate în mod ilegal. Incidentul a avut loc în data de 24 iunie.

Cei doi au fost găsiți de polițiști pe malul Ampoiului. Bărbatul a fost reținut, iar apoi a ajuns în fața procurorilor. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au propus arestarea preventivă, iar magistrații au admis cererea.

Citește și: Deputatul Daniel Gheorghe Rusu a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu. Înalta Curte de Casație și Justiție a validat dosarul

Potrivit IPJ Alba, Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 38 de ani, din comuna Ighiu, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și lipsire de libertate în mod ilegal.

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul ar fi încălcat prevederile unui ordin de protecție prin care i-a fost interzis să se apropie de fosta sa concubină și ar fi determinat-o să îl însoțească, pe jos, la o plimbare.

Cei doi au fost identificați de polițiști, în extravilanul localității, pe malul râului Ampoi, după ce o rudă a tinerei a anunțat incidentul, prin 112.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia pe data de 15 iulie a.c.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba înregistrează a treia cea mai mică rată a mortalităţii infantile din țară

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alba înregistrează a treia cea mai mică rată a mortalităţii infantile din țară După capitală şi Ilfov, Alba este judeţul cu cea mai mică rată a mortalităţii infantile, potrivit unui raport publicat recent de către organizaţia „Salvaţi Copiii” România. Din nefericire, România își dispută cu Bulgaria primul loc la mortalitate infantilă din Uniunea Europeană. Rata […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea