Rămâi conectat

Sport

Tudor Balu, voleibalistul din Blaj, transfer la Unirea Dej, după ce a devenit campion cu Corona Brașov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tudor Balu, voleibalistul din Blaj, transfer la Unirea Dej, după ce a devenit campion cu Corona Brașov

După ce a devenit campion național cu Corona Brașov, tânărul voleibalist din Blaj Tudor Balu a semnat cu CS Unirea Dej, echipă ce are un nou antrenor grecul Nikolaos Gitzekos, după ce sezonul trecut a terminat pe poziția a 10-a în Divizia A1.

Cu o statură impunătoare și o abilitate remarcabilă de a coordona jocul, Tudor este cunoscut pentru precizia și creativitatea sa în teren. Talentul său nu a trecut neobservat, iar semnarea contractului cu CS Unirea Dej-Volei marchează un pas important în cariera sa. „Suntem încântați să-l avem pe Tudor în echipă. Capacitatea lui de a pasa mingea cu precizie și viziunea sa de joc vor aduce un plus considerabil echipei noastre”, a declarat antrenorul principal al CS Unirea Dej-Volei.

Tudor Dan Balu și-a început cariera în volei la o vârstă fragedă și a progresat rapid, devenind un jucător esențial pentru echipele sale anterioare. Înălțimea sa de 194 cm îi conferă un avantaj semnificativ la fileu, iar tehnica sa este admirată de coechipieri și adversari deopotrivă. De asemenea Tudor a făcut parte și din lotul lărgit al naționalei României în pregătirea echipei de seniori în competiția Golden League.

Semnarea cu CS Unirea Dej-Volei este o oportunitate imensă pentru mine și sunt nerăbdător să contribui la succesul echipei. Îmi doresc să cresc și să învăț alături de colegii mei și să atingem performanțe înalte împreună”, a spus Tudor Dan Balu.

Nou-promovata Corona Brașov, o echipă înființată în urmă cu doi ani, a realizat cea mai mare surpriză din istoria voleiului autohton, în campionatul anterior, când a cucerit titlul din postura de nou-promovată, după 5 ani în care Arcada Galați a luat trofeul. Tudor Balu (a împlinit 20 de ani în 1 mai), este considerat unul dintre cei mai promițători ridicători din țară, iar în ultimele două campionate a evoluat la Corona Brașov, după ce a cunoscut botezul primei scene la SCM Zalău.

Informații: CS Unirea Dej-Volei


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Blăjeanul Dorin Moraru, medalie de bronz cu UV Timișoara, la Jocurile Europene Universitare la volei masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Blăjeanul Dorin Moraru (23 de ani), medalie de bronz cu UV Timișoara, la Jocurile Europene Universitare la volei masculin. De asemenea, Raisa Ioan (componentă a Volei Alba Blaj) a urcat pe treapta a treia a podiumului cu Universitatea Ovidius Constanța, din lot făcând parte și libero-ul Andra Cojocaru Este al treilea an consecutiv în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea