Rămâi conectat

Curier Județean

Rezultate FINALE admitere Colegiul Militar din Alba Iulia: 114 băieți și 54 de fete, din 30 de județe și din municipiul București, viitori boboci din toamnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate FINALE admitere Colegiul Militar din Alba Iulia: 114 băieți și 54 de fete, din 30 de județe și din municipiul București, viitori boboci din toamnă

114 băieți și 54 de fete, din 30 de județe și din municipiul București sunt viitorii boboci din clasa a IX-a de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, după afișarea rezultatelor finale ale admiterii.

Ministerul Educației a publicat rezultatele finale ale admiterii la Colegiul Militar din Alba Iulia și la celelalte colegii militare din țară.

Citește și: Rezultate finale admitere Colegiu Militar 2024: Candidați admiși la Alba Iulia și locuri libere pentru transfer

Rezultatele preliminare ale admiterii au fost publicate joi, 11 iulie 2024. Până ieri, candidații au putut să își confirme locul la colegiul militar sau să renunțe la acesta.

Candidaţii au putut opta pentru şcolarizarea în oricare dintre cele 5 colegii militare:

Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia
Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza
Colegiul Naţional Militar „Ştefan Cel Mare” Câmpulung-Moldovenesc
Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanţa
Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” Craiova

Cea mai mare medie de admitere în 2024 la Colegiul Național Militar Alba Iulia este 9,96, fiind vorba despre un candidat care provine de la o școală din Sibiu.

”Cele 168 de locuri disponibile în anul școlar 2024 – 2025 în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au fost ocupate de elevi cu medii de admitere cuprinse între 9,96 și 7,84. Au fost admiși 114 băieți și 54 de fete, din 30 de județe și din municipiul București.

Îi felicităm pe toți candidații care au susținut examenul de admitere în colegiile militare, iar viitorilor boboci din clasa a IX-a le dorim mult succes pe drumul pe care l-au ales și vacanță plăcută!”, au anunțat reprezentanții unității școlare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Transapuseana, spectaculosul drum montan din Alba, la „mare căutare”: Magnet pentru investitori și turiști

Bera Larisa

Publicat

în

Transapuseana, spectaculosul drum montan din Alba, la „mare căutare”: Magnet pentru investitori și turiști Drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România, Transapuseana a fost un drum construit încă din perioada interbelică, în anul 1930. Drumul a fost gândit să facă legătura între Transilvania și Banat, traversând peisajul extraordinar al Munților Apuseni. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea