Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, victorie în primul amical, 1-0 cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița! Blănaru, gol la debut

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a câștigat, la Simeria, primul amical al verii, 1-0 (1-0) cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița, aflată la final de stagiu centralizat.

Unicul gol al întâlnirii a fost semnat de experimentatul atacant Ștefan Blănaru, la debut, acesta punctând în minutul 17, la o balon respins de portarul advers, asta după ce a lovit bara în minutul 4.

Este bine că după o săptămână de la reluarea antrenamentelor am învins. Au venit o serie de jucători buni și sper să facem o echipă bună. E important ce vom face de acum încolo, pentru a ne bucura vara viitoare de un obiectiv îndeplinit”, a spus Alexandru Pelici.

„Alb-negrii”, deși și-au reluat doar de câteva zile pregătirile au învins o formație din eșalonul superior, care în precedentele jocuri de verificare a cedat, la limită, 0-1 cu vicecampioana CFR Cluj și același scor cu Universitatea Craiova

CSM Unirea Alba Iulia: Bucur – Sebaș, Ardei, Vomir, Giurgiu – M. Boldea, Jorza – Raicea, Istrate, R. Nistor – Blănaru, iar după pauză au intrat și restul echipierilor (fără Fetița și Borza), iar portarii au evoluat câte 30 de minute fiecare.

De luni, uniriștii pleacă în cantonament centralizat în Slovenia, unde vor disputa 3 întâlniri de verificare, urmând să rămână acasă Borza și D. Nistor.

Informații și foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, de astăzi în cantonament în Slovenia cu un lot de 25 de jucători

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, de astăzi în cantonament în Slovenia cu un lot de 25 de jucători Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a plecat luni, 15 iulie, în cantonament centralizat în Slovenia, la Dravograd, stagiu care va dura 11 zile și cuprinde 3 întâlniri de verificare. Prima dintre acestea este în 17 iulie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea