Rămâi conectat

Sport

Uniriștii Rareș Stanciu, fratele căpitanului echipei naționale a României, și Alex Duna, la „U” Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocașul Rareș Stanciu, fratele mai mic al internaționalului român Nicolae Stanciu, căpitanul primei reprezentative a României, și portarul Alexandru Duna, ambii de la CSM Unirea Alba Iulia, vor evolua la Universitatea Cluj în sezonul viitor, club la care va activa și antrenorul albaiulian George Țălnar, la Liga de Tineret (Under 18-Under 21).

Cele două talente din Cetatea Marii Uniri au fost componenți ai echipei uniriste Under 19 care a disputat finala națională cu Dinamo București.  Rareș Stanciu (n. în 2008) a cunoscut și botezul eșalonului terț, în urmă cu un an, iar Alex, a apărat buturile uniriste în câteva partide, la echipa secundă, în Liga 4, asta după ce a debutat la acest nivel cu GT Sport.

La „U” Cluj, Rareș Stanciu va juca la Under 17, iar Duna la categoria Under 16, ambii lăsând o impresie excelentă la selecțiile din această vară ale Academiei Universitatea Cluj.

Rareș Stanciu și Alexandru Duna rămân tot în „alb-negru”, după ce au trecut pe la Under 15, Under 17 și Under 19 în Cetatea Marii Uniri, lucrând cu antrenorii Vasile Ursu, Florin Codleanu, Bogdan Prodea, George Țălnar și Cătălin Popa.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea