Rămâi conectat

Curier Județean

DUMINICĂ: Semimaratonul „Țara de Piatră”, în comuna Avram Iancu. Medalie aniversară unicat cu Avram Iancu, la 200 de ani de la nașterea lui – PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

DUMINICĂ: Semimaratonul „Țara de Piatră”, în comuna Avram Iancu. Medalie aniversară unicat cu Avram Iancu, la 200 de ani de la nașterea lui – PROGRAMUL

Comuna Avram Iancu, 14 iulie 2024 – ONG-ul Apuseni Spirit are plăcerea de a anunța desfășurarea semimaratonului „Țara de Piatră”, ajuns la a III-a ediție, care va avea loc pe data de 14 iulie 2024. Participanții concursului care vor ajunge la finish vor primi o medalie aniversară unicat cu Avram Iancu.

Evenimentul de anul acesta este dedicat conducătorului revoluționarilor din 1848-1849, Avram Iancu, la 200 de ani de la nașterea sa.

În cadrul semimaratonului „Țara de Piatră”, participanții vor avea oportunitatea să alerge pe traseele pitorești din Munții Apuseni, bucurându-se de ospitalitatea locuitorilor prin cele nouă puncte de hidratare de pe traseu.

Citește și: Avram Iancu, eroul cu destin tragic. „Crăișorul munților” s-a stins din viață după ani de suferință

Aleargă pe drumurile istorice ale lui Avram Iancu și lasă-te inspirat de spiritul strămoșilor noștri și de energia naturii apusene.

Avem pentru tine 3 curse palpitante:

-Țara de piatră | 22 km (Avram Iancu – Câmpeni)
-Cursa Moților | 10 km (Ponorel – Câmpeni)
-Cursa Arieșului | 5 km (Mihoești – Câmpeni)

Programul Semimaratonului „Țara de Piatră”, 14 iulie 2024

07:00 – Eliberarea kiturilor de concurs (kiturile se pot ridica și în ziua de sâmbătă). Retromobil Club România va instala mașinile de epocă în avangarda plutonului. Tulnicăresele vor cânta, iar coloana auto va porni la a doua cântare.
08:30 – Startul Semimaratonului, cursa de 22 km din Câmpeni.
09:00 – Startul Cursei Moților de 10 km din Vârtănești. Mașinile vor accelera pentru a da startul.
09:15 – Startul Cursei de 5 km de la Dealul cu Melci. Coloana de mașini va ajunge la Avram Iancu și se va poziționa în formație de salut pe ambele părți ale drumului, înainte de linia de sosire.
11:30 – Startul Cursei copiilor din localitate. Pe traseu, alergătorii vor întâlni multiple locații unde locuitorii și voluntarii vor oferi băuturi răcoritoare, apă de izvor și fructe de sezon. Crucea Roșie va fi prezentă pentru securitatea participanților.

Toți participanții sunt rugați să ajungă la linia de FINISH (în Câmpeni), unde vor avea loc înscrierile. De acolo, noi vă vom transporta la linia de START în curse frecvente.

Hai să readucem la viață mândria moților și să ne bucurăm împreună de o zi plină de aventură și energie!

Semimaratonul „Țara de Piatră” aduce participanților 30 de puncte la Apuseni Treasure Hunt.

Evenimentul se înscrie în proiectul de revitalizare și digitalizare „Apuseni Treasure Hunt”, o inițiativă unică pentru promovarea turismului în Munții Apuseni.

Începând cu data de 4 iulie, turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie în inima Munților Apuseni prin intermediul proiectului „Apuseni Treasure Hunt”, un concept interactiv de promovare turistică digitală.

Semimaratonul „Țara de Piatră” contribuie la acest proiect cu o valoare de 30 de puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea