Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Domnule Ciolacu, ați lenevit destul, treceți la muncă! Finalizați odată noua lege a salarizării!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Domnule Ciolacu, ați lenevit destul, treceți la muncă! Finalizați odată noua lege a salarizării!”

Acum un an, pe vremea asta, Marcel Ciolacu amenința cu sesiuni extraordinare pentru a dezbate noua lege a salarizării.

Dacă ați văzut voi sesiunea extraordinară a lui Ciolacu sau noua lege, le-am văzut și eu.

Aceleași călduri, un an mai târziu, nu există nici măcar un draft al noii legi a salarizării, pe care să dezbată societatea, sindicatele, comisiile parlamentare, ministrele etc.

Un lucru clar avea de făcut Ciolacu pentru banii din PNRR. Să pună un ministru al muncii care să înțeleagă ceva din sistem, care să vrea și să poată să facă treabă.

În realitate, Ciolacu și PSD au folosit Ministerul Muncii pentru a da un loc de muncă, mașină cu șofer și birou unor oameni care habar nu au pe ce lume trăiesc. Așa ne-am “bucurat” de M. Budăi zis “părinții și bunicii noștri”, ministrul care a lenevit ignorant peste sistemul ce năștea azilele groazei sau de S. Bucura Oprescu, ministrul care a primit o lege a pensiilor în plic, de la specialiștii din Casa Națională de Pensii și n-a reușit să o priceapă, să-i calculeze corect un impact bugetar sau să o explice, pe înțeles, oamenilor.

Acest Minister al Muncii gestionat dezastruos de Ciolacu și PSD ține azi sistemul bugetar în haos, cu nicio perspectivă clară pentru noua lege a salarizării – jalon PNRR, cu instituții în care performanța e batjocorită și lenea e motiv de răsplată, în timp ce mimează o reformă a aparatului bugetar de ochii lumii din privat, degrabă vărsătoare de contribuții, TVA, impozit pe profit, impozit pe dividende la bugetul de stat.

Domnule Ciolacu, ați făcut un ghiveci din salarizarea în sistemul bugetar de se răscolește Olguța în primărie. Puneți-vă ministrul la treabă, finalizați noua lege și convocați sesiune extraordinară pentru dezbateri și vot. Această lege era o urgență de acum un an!

Ați lenevit destul, treceți la muncă!

Alin Ignat, deputat liberal de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea