Rămâi conectat

Sport

VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia, reunire pentru Liga 2! „Alb-negrii”, 10 achiziții, ultimele nume Pîntea, S. Ion și Mada!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a avut 10 nume noi la reunirea din vara lui 2024, obiectivul ferm fiind promovarea în Liga 2.

Ultimele noutăți din tabăra albaiuliană se numesc Pîntea (golgheterul concitadinei CSU Alba Iulia în stagiunea precedentă, via Ceahlăul Piatra Neamț), alături de tinerii Mada și S. Ion. Antrenamentul s-a desfășurat pe pista Stadionului „Cetate”, la ședința de pregătire asistând și câteva zeci de suporteri care au aprins fumigene.

Sub comanda lui Alexandru Pelici s-au aflat 10 jucători noi, iar „principalul” unirist susține că în proporție însemnată campania de transferuri este încheiată.

În linii mari este încheiată campania de transferuri, în proporții de 95 la sută acesta este lotul,cu care vom încerca să ne atingem obiectivul, adică promovarea în Liga 2. Sigur dacă vom considera că mai e nevoie de îmbunătățiri sau să renunțăm la unii jucători după perioada de pregătire, sau dacă unii vor să plece din cauza concurenței, atunci vom sta de vorbă. Au venit jucători care să ne poată ajuta în îndeplinirea acestui obiectiv, sperăm să se integreze cât mai rapid. Urmează o perioadă de pregătire în care trebuie să muncim mult și bine„, a spus Pelici. Acesta îl are în staff și pe fostul jucător Ionuț Grozav, care a renunțat la activitatea fotbalistică în această vară, urmând să fie implicat atât la divizionara terță, cât și la echipa de fotbal feminin a clubului.

YouTube video

„Alb-negrii” au avut la antrenament 26 de jucători, lipsind Fetița – învoit, plus alți doi jucători în probe. Sâmbătă va fi primul test, la Simeria, cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița, iar luni, 15 iulie, se va pleca în cantonament centralizat în Slovenia unde sunt fixate 3 întâlniri de verificare.

Lotul: Bucur, Roman (Corvinul Hunedoara), Berța (Hermannstadt) – V. Stanciu, Sebaș, D. Nistor, Ardei, Armin Mada (j. 2005, ex Phoenix Buziaș și SSU Poli Timișoara), Vomir, I. Balaur (FC Argeș), Al. Giurgiu, Sebastian Ion (2005, Corvinul Hunedoara) – Jorza (ACS Tg. Mureș), M. Boldea, Mâlnă, I. Tănase (Gloria Teuz Cermei), Ardeiu, Istrate, Borza, R. Nistor, Indrei, Blănaru (CS Mioveni), Raicea, Voinea (Pandurii Tg. Jiu), Roșu, Răzvan Pîntea (CSU Alba Iulia, via Ceahlăul Piatra Neamț); Fetița – învoit.

Pe lista despărțirilor figurează 11 nume, portarii Korbl, Stoian, R. Paulleti (a apărat în finala Under 19), apărătorii E. Codrea și P. Codrea, I. Grozav (va rămâne în cadrul clubului), Ciaun (împrumutat de la Poli Iași) și sârbul Lalici, mijlocașii C. Cristea și Frăsineanu (nu a evoluat în 2024 din pricina unei accidentări) și atacantul M. Codrea.

Sursa foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cicliștii din Alba, Roberto Burța, Miruna Măda și Denisa Mărcuș, iarăși pe podium, la Mediaș, la etapa a treia din Cupa României la Mountainbike

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Mediaș, la etapa a treia din Cupa României la Mountainbike, cicliștii din Alba, Roberto Burța, Miruna Măda și Denisa Mărcuș, iarăși pe podium Pe lângă Campionatul European de Volei ce se desfășoară la Blaj în aceasta perioadă și Turul Sibiului în a cărui prima zi traseul a ajuns până la Blaj, a avut loc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea