Rămâi conectat

Curier Județean

Denis, ”pericol public”! Vasilie Denis, un băiețel de 6 ani din Alba Iulia cucerește „Cupa Juniorul” în competiția de la Sibiu”

Bera Larisa

Publicat

în

Denis, ”pericol public”! Vasilie Denis, un băiețel de 6 ani din Alba Iulia cucerește „Cupa Juniorul” în competiția de la Sibiu”

Vasilie Denis (CSM Unirea Alba Iulia și Academia de Șah Mihnea Costachi) s-a impus categoric în concursul de șah rapid desfășurat sâmbăta aceasta la Sibiu, “Cupa juniorul”.

Citește și:

Chiar dacă la concurs au participat copii de până la 10 ani, Denis a reușit 7 victorii din tot atâtea partide, distanțându-se de locul 2 cu 1,5 puncte.

La competiția organizată de ACS Smart Chess Sibiu au participat 50 de copii din mai multe orașe ale țării. Podiumul a fost completat de Drăgan Dragoș (Turda) și Indrei David-Nicholas (Sibiu).

Acest rezultat confirmă faptul că județul Alba are copii și juniori talentați la șah, care sperăm să ajungă cât mai departe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 35 de ani, din Aiud, cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Etilotestul arăta de 0,64 mg/l

Bera Larisa

Publicat

în

Bărbat de 35 de ani, din Aiud, cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Etilotestul arăta de 0,64 mg/l Un bărbat de 35 de ani din Aiud, a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce conducea mașina, aflându-se sub influența alcoolului. Avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea