Rămâi conectat

Curier Județean

7 iulie 2024 | Climbing Ampoița, o nouă ediție: Adrenalină, entuziasm și cățărări pe stâncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

7 iulie 2024 | Climbing Ampoița, o nouă ediție: Adrenalină, entuziasm și cățărări pe stâncă

Centrul de Tineret Alba Iulia, sprijinit de Fundația Județeană de Tineret Alba, în parteneriat și sub îndrumarea celor de la Salvamont, organizează pentru tineri, duminică 7 iulie, o activitate care atrage din ce în ce mai mulți practicanți, cățărări pe stâncă la Ampoița, în cadrul evenimentului Climbing Ampoița 2024.

Citește și: MÂINE | Noaptea Pricolicilor 2024: Focul lui Zamolxe, defilarea copiilor costumați și concurs de radioamatori, la Carnavalul de la Limba

„În viziunea noastră cățăratul reprezintă o alternativă la sporturile clasice, care pe lângă beneficiile fizice îți va aduce și satisfacții la nivelul dezvoltării personale. Pasiunea pentru cățărat se hrănește la stâncă! Fiecare traseu lăsat de natură are o poveste și o abordare care ne leagă de esența sportului. Afară, la stâncă, mișcările învățate primesc alte conotații și antrenamentul se confruntă cu realitatea unei provocări fascinate.

Între adrenalină, entuziasm și dorință de a ajunge în top, stânca ne dă și calmul și liniștea statornicității, dar și provocarea necunoscutului, într-un mix pe care dacă îl putem îmblânzi, ne face să ne simțim invincibili”, au transmis organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea