Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 8 iulie 2024, în Transilvania și la munte: Valul de căldură persistă, cu arșită și vijelii. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Cum va fi VREMEA până în 8 iulie 2024, în Transilvania și la munte: Valul de căldură persistă, cu arșită și vijelii. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni, 24 iunie 2024, prognoza meteo pentru perioada 24 iunie – 8 iulie. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor crește și mai mult în aproape toate regiunile țării.

Valul de căldură va persista în regiunile din sudul și sud-estul țării, unde pe arii relativ extinse va fi caniculă şi disconfort termic accentuat. Inclusiv la începutul lunii iulie se va menţine aerul tropical în sudul și în sud-estul țării, accentuând fenomenul de secetă în Muntenia, Dobrogea, Moldova.

Citește și: MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 35 de grade.

Vremea se va menține instabilă în vest, nord-vest, centru, sud-vest şi la munte, unde vor fi averse, care vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină.

Vremea în Transilvania

În ultima săptămână din luna iunie și în prima din iulie, media maximelor termice se va situa, în general, între 29 și 31 de grade, iar a minimelor între 13 și 16 grade.

Vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică, aproape în fiecare zi, mai intense și mai frecvente în prima săptămână.

Vremea la munte

Media temperaturilor maxime se va situa între 19 și 23 de grade, iar media minimelor va fi cuprinsă, în general, între 11 și 14 grade. Vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică aproape în fiecare zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Facturi mai mari la energie în 2025: Cât vor plăti românii pe curent după eliminarea plafonării

Bera Larisa

Publicat

în

Facturi mai mari la energie în 2025: Cât vor plăti românii pe curent după eliminarea plafonării Măsura plafonării prețurilor la energie electrică a fost introdusă pentru a proteja consumatorii de creșterea bruscă a costurilor la curent și gaze naturale. Această măsură este una temporară și urmează să expire la la finalul lunii martie 2025, potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea