Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO: Nicolae Stanciu, căpitanul României, gest extraordinar de solidaritate pentru Olimpiu Moruțan, va purta numărul 21 la Euro 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Nicolae Stanciu, căpitanul României, gest extraordinar de solidaritate pentru Olimpiu Moruțan, va purta numărul 21 la Euro 2024!

Albaiulianul Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale a României, va evolua la EURO 2024 cu numărul 21 pe tricou, în onoarea lui Olimpiu Moruțan. Deși este în continuare accidentat, Olimpiu Moruțan va fi alături de colegii săi în Germania pentru a-i susține la turneul final din Germania. Nicolae Stanciu a decis să facă un gest plin de solidaritate pentru mijlocașul lui Ankaragucu. Olimpiu Moruțan, accidentat și indisponibil pentru EURO 2024, a decis să fie alături de colegii săi în Germania, pentru a le oferi sprijin moral și a-și arăta susținerea.
Într-un gest emoționant și plin de solidaritate, căpitanul Nicolae Stanciu va evolua la EURO 2024 cu numărul 21 pe tricou, în onoarea lui Olimpiu Moruțan. «Pentru Oli, e unul dintre noi!», a declarat Stanciu, care până acum a purtat numerele 10 și 23 la echipa națională. Este pentru prima oară când Nicu va evolua cu acest număr pe tricou la Echipa Națională, o dovadă a legăturii strânse între tricolori. Cu zece zile în urmă, într-un interviu acordat pentru FRF.tv, Stanciu spunea: «Dacă aș putea schimba ceva la echipa națională, aș șterge accidentarea lui Oli, să fie și el aici cu noi». Acest lucru s-a apropiat de realitate: Oli merge în Germania, iar tricoul său cu numărul 21 va fi pe teren!”, anunță FRF.

Sursa: ProSport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia, în runda a cincea din Liga 3 Etapa a cincea a eșalonului terț programează sâmbătă, pe „Cetate”, derby-ul Seriei 7, între primele două clasate, CSM Unirea Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea