Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală | Un Mentor pentru o Viață: Profesorul Bogdan Ciulu îl susține pe Paul Victor Florea la Consiliul Local

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Un Mentor pentru o Viață: Profesorul Bogdan Ciulu îl susține pe Paul Victor Florea la Consiliul Local

Sunt Paul Victor Florea și vreau să vă povestesc despre influența extraordinară pe care a avut-o asupra mea profesorul meu, Bogdan Ciulu. Într-o lume din ce în ce mai complexă și competitivă, relația dintre elev și profesor poate schimba vieți, iar povestea noastră este dovada vie a acestui fapt.

Bogdan Ciulu este un profesor special. El predă Logica și Argumentarea, Psihologia, Economia și mi-a fost, de asemenea, instructor de taekwondo. Această diversitate nu doar că îl face un profesor versatil, dar îi permite și să se conecteze profund cu elevii săi, oferindu-le îndrumare atât în aspectele academice, cât și în cele personale.

Întâlnirea mea cu domnul Ciulu a fost un moment crucial în viața mea. Pe măsură ce navigam prin provocările adolescenței, el a devenit mai mult decât un simplu cadru didactic. Domnul Ciulu a fost pentru mine un far călăuzitor în perioada adolescenței. Relația noastră a crescut de la una strict profesională, la o legătură profundă de mentorat, cu discuții despre viață, filozofie și dezvoltare personală.

Citește și: Publicitate electorală | Paul Victor Florea: Alba Iulia educată sau despre cum putem face școala cool pentru elevi și profesori

Domnul Ciulu nu a fost doar profesorul meu, ci și un prieten și confident. Orele de curs au fost adesea completate de sesiuni informale de discuții despre cărți de dezvoltare personală și subiecte filozofice. Aceste conversații au fost esențiale pentru formarea gândirii mele critice și a unei perspective largi asupra lumii.

Un aspect unic al relației noastre a fost taekwondo-ul. Prin acest sport, domnul Ciulu mi-a transmis valori precum disciplina, respectul și perseverența. Antrenamentele de taekwondo mi-au oferit nu doar abilități fizice, ci și un echilibru mental și emotional, atât de necesare în acea perioadă.

Datorită ghidării sale, am dezvoltat abilități esențiale care m-au ajutat să navighez cu succes prin provocările vieții. De la capacitatea de a gândi logic și argumentat, la înțelegerea psihologiei umane și a principiilor economice, fiecare lecție a domnului Ciulu și-a lăsat amprenta asupra mea.

Decizia mea de a candida pentru consiliul local a fost susținută cu încredere de profesorul Ciulu, iar acest sprijin este încurajator pentru mine. Dorința si eforturile mele de a contribui pozitiv la comunitate sunt confirmate de sprijinul său; o să continui proiectele pentru dezvoltarea educației, pentru facilitățile de transport copii la școală, pentru burse și finanțare complementară a participării la olimpiade și competiții internaționale.

Relația mea cu Bogdan Ciulu este un exemplu strălucit de cum un profesor poate deveni un mentor esențial în viața unui elev și cum acesta are puterea de construi cetățeni proactivi, care să construiască orașul de mâine. Prin dedicarea, înțelepciunea și sprijinul său constant, domnul Ciulu a modelat nu doar mintea, ci și sufletul meu, pregătindu-mă pentru viitor. Povestea noastră este o mărturie a puterii educației și a relațiilor interumane profunde, care pot transforma vieți într-un mod semnificativ.

 

Comandat de CANDIDAT INDEPENDENT, FLOREA PAUL VICTOR, functia de consilier local al MUN. Alba Iulia
– Publicat de UNIREA PRES SRL – portal: : https://ziarulunirea.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 24240317


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Podul peste râul Mureș între Blandiana și Șibot, mai aproape de realitate. Primăria comunei Blandiana a lansat o nouă licitație pentru continuarea lucrărilor

Bera Larisa

Publicat

în

Podul peste râul Mureș între Blandiana și Șibot, mai aproape de realitate. Primăria comunei Blandiana a lansat o nouă licitație pentru continuarea lucrărilor Administrația comunei Blandiana, a lansat recent licitația pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevedere executarea restului de lucrări necesare pentru finalizarea construcției podului peste râul Mureș în comuna Blandiana. Valoarea estimată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea