Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Maşină răsturnată într-un accident pe DN1, între Aiud şi Teiuş

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un accident rutier a avut loc joi, 24 mai, în jurul orei 20.30 pe DN 1, între Aiud şi Teiuş. Un autoturism s-a răsturnat în afara şoselei, iar persoana care se afla în interior a necesitat intervenţia echipajului SMURD de descarcerare, pentru a putea fi scoasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Victima a fost transportată la spitalul din Aiud pentru îngrijiri.

UPDATE raport IPJ: D.F.V., de 22 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cluj Napoca – Alba Iulia, s-a angajat într-o depăşire iar la revenirea pe sensul său de mers a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în afara acesteia. În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave iar S.A.N., de 18 ani, din Aiud, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu 20%: Banii pe care angajații urmează să ii piardă din salarii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu 20%: Banii pe care angajații urmează să ii piardă din salarii Voucherele de vacanță 2024 urmează să fie impozitate cu 20%. Președintele Sindicatului Independent din Învățământul Preuniversitar Sector 4, a explicat modul în care acestea se vor calcula. Chiar dacă valoarea voucherelor de vacanță a crescut în 2024 la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea