Rămâi conectat

Actualitate

Maşină răsturnată într-un accident pe DN1, între Aiud şi Teiuş

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un accident rutier a avut loc joi, 24 mai, în jurul orei 20.30 pe DN 1, între Aiud şi Teiuş. Un autoturism s-a răsturnat în afara şoselei, iar persoana care se afla în interior a necesitat intervenţia echipajului SMURD de descarcerare, pentru a putea fi scoasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Victima a fost transportată la spitalul din Aiud pentru îngrijiri.

UPDATE raport IPJ: D.F.V., de 22 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cluj Napoca – Alba Iulia, s-a angajat într-o depăşire iar la revenirea pe sensul său de mers a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în afara acesteia. În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave iar S.A.N., de 18 ani, din Aiud, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!” Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”. La protestul din fața Guvernului, polițiștii locali veniți din toată țara au cerut sporuri pentru condiții speciale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea