Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO ACCIDENT rutier în zona gării din Alba Iulia, provocat de un adolescent de 16 ani: Tânărul a ajuns la spital, după ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a ciocnit de o altă mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier în zona gării din Alba Iulia, provocat de un adolescent de 16 ani: Tânărul a ajuns la spital, după ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a ciocnit de o altă mașină

Un accident rutier s-a produs duminică, în jurul orei 14.30, pe Bulevardul Ferdinand (în zona magazinului Penny-gară), din Alba Iulia.

Citește și: ACCIDENT în Alba Iulia: Un pieton a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Vasile Goldiș și Mușețelului

 

Din primele date, în accident sunt implicate două autoturisme, iar o persoană este rănită ușor. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu 1 ASAS, 1 EPA și 1 ambulanță SAJ, pentru asigurarea măsurilor specifice și acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs în municpiul Alba Iulia, zona Gării.

Este vorba despre 2 auto implicate în care se aflau 6 persoane.

UPDATE IPJ: La data de 12 mai 2024, în jurul orei 14.45, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pe Bulevardul Ferdinand I din municipiu, unde a fost sesizată producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că un tânăr de 16 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autovehicul, pe direcția Alba Iulia-Sebeș, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 39 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea