Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni 3-2 (2-0), studenții s-au impus în prelungiri în penultima rundă din play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

La ultima reprezentație internă, CS Universitar Alba Iulia a învins, în prelungiri, pe „Pielarul” din Sebeș, pe Unirea Ungheni, echipă sigură de participarea la barajul de promovare, scor 3-2 (2-0), iar formația din Cetatea Marii Uniri a urcat pe podium, cu o etapă înaintea finalului.

Universitarii s-au revanșat astfel după umilința din „intermediară”, acel set „la zero” încasat la Bistrița, în fieful liderului. Ivorianul Ouedraogo și-a trecut în cont o dublă (18 și 22), în numai 4 minute, însă la reluare mureșenii au egalat prin reușitele semnate de R. Barstan (56) și Astafei (67). Intrat în actul secund, Bogdan Minteuan (fiul antrenorului Alin Minteuan, cel care va fi instalat la gruparea universitară) a preluat ștafeta de la Ouedraogo, cel pe care l-a înlocuit, și a parafat, în minutul 90+3, rezultatul final (cei doi echipieri al „alb-albaștrilor”, veniți în pauza de iarnă, au marcat în premieră pentru CSU).

Suntem bucuroși că am învins și am mai adăugat 3 puncte în clasament. Practic în prima repriză am dominat adversarul pe care l-am condus cu 2-0. În repriza a doua pe fondul unor erori am fost egalați, dar am crezut cu tărie că trebuie sa ieșim învingători, ceea ce s-a întâmplat pe finalul partidei! Felicitări tuturor pentru victoria realizată, succes care ne duce pe podium! Forța CSUAB!”, a precizat Nicolae Ghișa.

CSU: R. Gal/cpt – M. Șerban, Niakate, R. Popa, Bucurică (46, Lazăr), Gilyen (72, Tronea), Trifu, Târșa, Pîntea, Ouedraogo (72, B. Minteuan), Piftor; rezerve Al. Șerban, Cărăbineanu, V. Boldea, Kouadio, E. Vlad, Bidulescu. Antrenor Nicolae Ghișa.

Unirea Ungheni: Lupu – Ad. Horșia, Suslak/ cpt, Ndiesse, Vasiu, Beczke, R. Barstan, M. Popa, Balint, Bodor, R. Trif; rezerve Ganea, A. Popa, Măcinică, D. Todoran, Astafei, Piper, Savin, Coza, Fortes. Antrenor Florentin Petre. (H.D.M.)

*1-0, MIN. 18: OUEDRAOGO a deschis scorul, prima sa reușită pentru studenți, din pasa lui Pîntea

*2-0, MIN. 22: OUEDRAOGO majorează avantajul, semnând dubla, reluare din apropiere la un șut în bară Pîntea

*2-1, min. 56: a punctat R. BARSTAN

*2-2, MIN. 67: ASTAFEI a egalat

*3-2, MIN. 90+3: B: MINTEUAN marchează în prelungiri, prima sa reușită pentru CSU, după o acțiune excelentă Târșa

Studenții vin după umilința înregistrată la Bistrița, acel 0-6 usturător de miercuri în compania liderului, și au în față o formație deja calificată la barajul de promovare. Este ultima reprezentație internă pentru gruparea albaiuliană, în penultima rundă stagională.

În urmă cu două săptămâni, la Ungheni vizitatorii au învins cu 3-2, debut cu dreptul pentru „interimarul” Nicolae Ghișa.

Arbitri Oct. Ciucanu (Brașov), B. Vasile (Sibiu), C. Prodan (Cisnădie) Observatori Z. Tamaș (Odorheiu Secuiesc), C. Orbonaș (Ilia)

Foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena Volei Alba Blaj a învins Rapid București, scor 3-1 (25-17, 23-25, 25-18, 25-18), la prima reprezentație stagională în „Alba Blaj” Arena. Confruntarea contând pentru etapa a treia a Diviziei A1 a strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea