Rămâi conectat

Sport

Cupa României de Haltere la Bucureşti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Halterofilii albaiulieni aşteaptă sprijin şi implicare din partea celor abilitaţi

Cupa României de haltere pentru seniori, competiţie ce a coincis cu calificările pentru Campionatele Naţionale şi s-a desfăşurat la Bucureşti, a adus la start o participare numeroasă a halterofililor din Cetatea Marii Uniri, legitimaţi la LPS Alba Iulia (ce a asigurat transportul ambelor echipe) şi CS Unirea Alba Iulia.
S-au remarcat următorii sportivi: Alexandra Avram (categoria 63 kg), AnaMaria Sturza (cat. +75 kg), Andrada Şuşu (cat. 63 kg, reactivată după doi ani), Daniel Ordean (cat. +105 proaspăt câştigator al Cupei României la tineret, el fiind cadet) – toţi CS Unirea Alba Iulia, Carmen Pîrva (cat. +75 kg), Dan Turuş, Robert Javla, Liliana Atudorei (legitimaţi la LPS Alba Iulia). Menţionăm că toţi aceştia provin din Alba Iulia şi localităţi învecinate, produse autohtone şi nu sunt «importaţi» din ţară sau străinătate.
„De asemenea, este de amintit că Andrada Şuşu este selecţionată în lotul care va reprezenta România la Campionatele Mondiale Universitare din luna noiembrie în Israel, cu şanse mari la medalii cu condiţia să fie susţinută de conducerea clubului în pregătire şi protejată împotriva unor elemente care pot să-i perturbe pregătirea. Şi Daniel Ordean este selecţionat în lotul care va reprezenta România la Campionatele Europene de cadeţi din luna septembrie, un sportiv pentru care în anul 2011 am fost nevoit să «negociez» legitimarea acestuia la CS Unirea peste două luni cu conducerea de atunci, reprezentată nefericit de directorul Radu Nicula, lipsit de viziune şi experienţă. Sunt convins că noul director al CS Unirea, Nicolae Nistor, poate să înţeleagă aceste aspecte şi este posibil să obţinem din partea sa implicare şi sprijin pentru obţinerea de rezultate internaţionale notabile, clasări în primele 10 locuri”, a precizat antrenorul albaiulian Ioan Frăţilă.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea