Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO Cățelușă bătrână și bolnavă, abandonată de stăpân pe drumul spre Râpa Roșie: A fost aruncată din portbagajul unui Golf 4 negru

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cățelușă bătrână și bolnavă, abandonată de stăpân pe drumul spre Râpa Roșie: A fost aruncată din portbagajul unui Golf 4 negru

O cățelușă bătrână și bolnavă a fost abandonată în urmă cu câteva zile pe drumul către Râpa Roșie, în apropiere de Sebeș. Se pare că a fost aruncată din portbagajul unui Golf 4 negru,de stăpân.

Patrupedul a fost salvat de o tânără din Alba Iulia și este acum în siguranță, însă are nevoie urgent de o operație destul de dificilă. Animalul este microcipat, însă neînregistrat în RECS. Cu toate acestea, salvatorii câinelui au depus o plângere la Poliția Animalelor, iar cel care s-a descotorosit de ea cel mai probabil va fi identificat după înregistrările de pe camerele de supraveghere a firmelor din jur.

Persoanele care vor să contribuie la costurile pentru tratamentul cățelușei la veterinar, care până în momentul de față sunt destul de ridicate și vor mai urma, o pot face în contul asociației:

Citește și: 12-13 aprilie 2024 | Campanie de sterilizări GRATUITE la Abrud: Se caută voluntari și sprijin financiar. Cum se pot face programări

Beneficiar: Asociatia Help 4 Strays

RO72BTRLEURCRT0557991901 (EUR)
RO25BTRLRONCRT0557991901 (RON)
* bt pay: 0757 388 209
* Revolut: 0757 388 209
* PayPal: [email protected]

”De fiecare dată când fac o postare, indiferent de subiect, scriu exact adevărul. Așa și în cazul micuței aruncate. Nu scriu pentru a cere atenție, nu scriu senzaționalul dacă nu există. Însă din păcate, e real și trist că se întâmplă atâtea nenorociri, atâția câini aruncați în toate locurile.

Am făcut o plângere către poliția animalelor și aștept răspuns. Investigând cazul și personal, fiindcă știam și ora la care a fost aruncată din portbagaj, și mașina, am cerut camerele firmelor din jur.

Se pare că a fost abandonată dintr-un Golf 4 negru. Surpriză, cățelușa este microcipată, însă neînregistrată în RECS. În teorie, nu ne ajută cu nimic această informație. În practică însă, s-ar putea să fi aflat chiar și persoana care a abandonat-o, asta după seria de microcipuri și veterinarul care a înregistrat microcipuri din seria respectivă.

Acest lucru, îl voi face public când sunt sigură 100% de personaj.

Despre cățelușă: bătrânică, fără câțiva dințișori, super infestată de paraziți, cu răni infectate și purulente provocate prin mușcături, cu o hernie mare posibil rezultată tot în urma unei mușcături.

Stare deplorabilă. Bineînțeles că bipedul a încercat să se descotorosească de ea, nu să o trateze.

Acum o tratăm noi, pentru că a avut noroc. Primele două zile au fost critice, nu a mâncat și nu a băut apă, avea și are o inflamație puternică în corp.

Va trebui operată de urgență, operație fiind destul de dificilă. Astăzi îi vom face și radiografii pentru a afla cât de mare e gaura herniei.

Mulțumim pentru orice ajutor!!!”, a scris salvatoarea cățelușei pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor Vineri, 17 mai 2024,  între orele 09:30 – 10:30, angajații din ARHIVELE NAȚIONALE – SERVICIUL JUDEȚEAN ALBA au decis să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul. Angajații din Arhivele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea