Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

FOTO Viceprimarul Emil Popescu s-a întors acasă în PNL Alba. Ion Dumitrel: ”Un liberal cu state vechi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Viceprimarul Emil Popescu s-a întors acasă în PNL Alba. Ion Dumitrel: ”Un liberal cu state vechi”

Viceprimarul municipiului Alba Iulia s-a întors în PNL Alba. Anunțul a fost făcut luni, 8 aprilie, de președintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Întoarcerea ”acasă”, în PNL Alba, a lui Emil Popescu vine la aproape o lună după ce și edilul de la Alba Iulia, Gabriel Pleșa, s-a întors oficial în PNL.

Citește și: FOTO Gabriel Pleșa, primarul de la Alba Iulia, s-a întors oficial în PNL: ”M-am întors în familia politică în care am crescut”

În urmă cu patru ani, tot înaintea alegerilor locale, Emil Popescu a trecut la USR, urmându-l pe Gabriel Pleșa.

”Alături de domnul Simion Crețu, am avut bucuria de a reprimi astăzi în rândurile PNL pe prietenul nostru Emil Popescu, viceprimarul municipiului Alba Iulia, un liberal cu state vechi.

Venirea lui Emil este încă o dovadă că am reușit să conturăm în județul Alba un pol de centru-dreapta modern, cu oameni dedicați, care acționează în interesul cetățenilor”, a scris Ion Dumitrel pe Facebook.

”Începând de astăzi am revenit în rândurile Partidului Național Liberal, formațiunea în care am fost membru nu mai puțin de 15 ani de zile. Este o decizie personală, a unui om cu principii de dreapta și cu credința că cel mai mult contează ECHIPA capabilă să livreze rezultate pentru cetățeni.

În cei aproape 4 ani de când sunt viceprimar, am pus pe primul loc munca în administrație. Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Voi continua să fac asta alături de colegii mei liberali: oamenii care au cea mai mare experiență și pricepere în administrarea municipiului și județului!”, a transmis Emil Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea