Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO Viceprimarul Emil Popescu s-a întors acasă în PNL Alba. Ion Dumitrel: ”Un liberal cu state vechi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viceprimarul Emil Popescu s-a întors acasă în PNL Alba. Ion Dumitrel: ”Un liberal cu state vechi”

Viceprimarul municipiului Alba Iulia s-a întors în PNL Alba. Anunțul a fost făcut luni, 8 aprilie, de președintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Întoarcerea ”acasă”, în PNL Alba, a lui Emil Popescu vine la aproape o lună după ce și edilul de la Alba Iulia, Gabriel Pleșa, s-a întors oficial în PNL.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: FOTO Gabriel Pleșa, primarul de la Alba Iulia, s-a întors oficial în PNL: ”M-am întors în familia politică în care am crescut”

În urmă cu patru ani, tot înaintea alegerilor locale, Emil Popescu a trecut la USR, urmându-l pe Gabriel Pleșa.

”Alături de domnul Simion Crețu, am avut bucuria de a reprimi astăzi în rândurile PNL pe prietenul nostru Emil Popescu, viceprimarul municipiului Alba Iulia, un liberal cu state vechi.

Venirea lui Emil este încă o dovadă că am reușit să conturăm în județul Alba un pol de centru-dreapta modern, cu oameni dedicați, care acționează în interesul cetățenilor”, a scris Ion Dumitrel pe Facebook.

”Începând de astăzi am revenit în rândurile Partidului Național Liberal, formațiunea în care am fost membru nu mai puțin de 15 ani de zile. Este o decizie personală, a unui om cu principii de dreapta și cu credința că cel mai mult contează ECHIPA capabilă să livreze rezultate pentru cetățeni.

În cei aproape 4 ani de când sunt viceprimar, am pus pe primul loc munca în administrație. Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Voi continua să fac asta alături de colegii mei liberali: oamenii care au cea mai mare experiență și pricepere în administrarea municipiului și județului!”, a transmis Emil Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea