Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Volei Alba Blaj – Dinamo 3-0, în derby-ul Diviziei A1! Campioana, victorie clară și revanșă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba Blaj a învins Dinamo București, scor 3-0 (25-21, 25-23, 25-20), în derby-ul rundei în Divizia A1, un meci cu miză enormă.

A fost și o revanșă luată de formația din „Mica Romă” după eșecul din meciul direct din noiembrie, în fața unei asistențe cifrate la 900 de spectatori.

Campioana s-a impus de justețe, după 88 de minute și o prestație solidă, una dintre cele mai bune evoluții din actualul sezon. Nu a fost o victorie facilă, întrucât oponentele au rezistat, au pus probleme, au revenit (în primul set s-au apropiat la 22-21, în al doilea, la 24-23), au ținut aproape. Cu excepția startului jocului, când Dinamo a avut avantaje minime, Volei Alba Blaj a condus în permanență, chiar la diferențe considerabile, 18-12 în primul set, 19-14 în cel de-al 3-lea.

A fost un și duel lângă fileu între Bogumila Biarda și Jelena Vulin, voleibalistele cu cele mai multe puncte realizate în actuala stagiune. Vulin a strâns 20 de puncte, iar Biarda – 17, fiecare cele mai multe pentru propria echipă. Gruparea din Alba a fost prima la ași (3-0) și blocaje reușite (11-7)

După acest duel incendiar urmează o deplasare la Constanța (sâmbătă, ora 18.30), în Divizia A1, iar apoi în 24-25 februarie, Final Four-ul Cupei României, cu semifinalele Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște și Rapid – Dinamo, la Mioveni

Volei Alba Blaj se menține pe a doua poziție, cu 41 de puncte (13 victorii și 5 înfrângeri), la un punct în spatele liderului Rapid București. CSM Lugoj este pe locul 3, cu 40 de puncte, CSM Târgoviște – pe poziția a 4-a, cu 38 de puncte, iar Dinamo – pe locul 5, cu 34 de puncte.

Volei Alba Blaj: Isidora Kockarević – 11 puncte, Jovana Kocić – 10, Bogumila Biarda – 17, Nneka Onyejekwe – 4, Lora Kitipova – unu, Drussyla Costa – 14, Paula Partnoi (l); au mai intrat Britt Rampelberg (l), Iarina Axinte, Iman Isanović; Katarina Jović, Raisa Ioan, Daria Ocenic. Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea