Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – FC Dila Gori 1-1 (1-1) | Remiză în cel mai important test din Antalya

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia – FC Dila Gori 1-1 (1-1), în cel mai important test amical al divizionarei terțe în stagiul din Turcia, împotriva unei formații de prima ligă, care a terminat sezonul precedent pe locul 4 și a participat în competițiile continentale.

CSM Unirea Alba Iulia a susținut al 3-lea joc de verificare în cadrul cantonamentului centralizat din Antalya, adversar fiind formația FC Dila Gori, din Georgia, prezentă vara trecută în preliminariile Europa Conference League.

Echpa georgiană a deschis scorul în minutul 24, gol prefațat de oportunitățile lui Roșu (7) și E. Codrea (15). La rându-i portarul Bucur a avut o intervenție bună la o lovitură liberă (31).

Până la pauză, Fetița a egalat dintr-un penalty obținut de Istrate după o pasă a lui Roșu, moment precedat de o recuperare importantă a lui Boldea.

A mai fost în primul mitan, controlat de „alb-negri”, o uriașă oportunitate a uniriștilor de a trece în avantaj: șut al lui Fetița respins cu capul din fața linei porții de un apărător.

În repriza secundă niciuna dintre combatante nu a mai găsit drumul spre gol și astfel rezultatul final a fost o remiză.

Dila Gori, din Georgia, a terminat stagiunea precedentă pe poziția a 4-a în Liga 1 și a evoluat în preliminariile Europa Conference League (eliminată în al treilea tur de Apoel Nicosia, Cipru).

Formula de start aliniată de Alexandru Pelici i-a cuprins pe Bucur – Sebaș, Ardei, Lalici, E. Codrea – M. Boldea, C. Cristea – Fetița, Istrate, Raicea – Roșu. Până la final au intrat și restul componenților lotului, lipsind Indrei, Frăsineanu și Vl. Stanciu – indisponibili.

Vineri, 16 februarie, este ultima confruntare, cu Akademiya Ontustik (Kazahstan, a retrogradat în campionatul anterior din eșalonul secund).

În precedentele amicale din Turcia s-au înregistrat o remiză (2-2, cu Gremio Mauaense, Brazilia) și o victorie (3-0, cu Kovo Belusa, Slovacia).

Foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat a treia ediție a turneului „Fotbal în familie”. Asociația Județeană de Fotbal Alba, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia și Primăria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea