Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – FC Dila Gori 1-1 (1-1) | Remiză în cel mai important test din Antalya

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia – FC Dila Gori 1-1 (1-1), în cel mai important test amical al divizionarei terțe în stagiul din Turcia, împotriva unei formații de prima ligă, care a terminat sezonul precedent pe locul 4 și a participat în competițiile continentale.

CSM Unirea Alba Iulia a susținut al 3-lea joc de verificare în cadrul cantonamentului centralizat din Antalya, adversar fiind formația FC Dila Gori, din Georgia, prezentă vara trecută în preliminariile Europa Conference League.

Echpa georgiană a deschis scorul în minutul 24, gol prefațat de oportunitățile lui Roșu (7) și E. Codrea (15). La rându-i portarul Bucur a avut o intervenție bună la o lovitură liberă (31).

Până la pauză, Fetița a egalat dintr-un penalty obținut de Istrate după o pasă a lui Roșu, moment precedat de o recuperare importantă a lui Boldea.

A mai fost în primul mitan, controlat de „alb-negri”, o uriașă oportunitate a uniriștilor de a trece în avantaj: șut al lui Fetița respins cu capul din fața linei porții de un apărător.

În repriza secundă niciuna dintre combatante nu a mai găsit drumul spre gol și astfel rezultatul final a fost o remiză.

Dila Gori, din Georgia, a terminat stagiunea precedentă pe poziția a 4-a în Liga 1 și a evoluat în preliminariile Europa Conference League (eliminată în al treilea tur de Apoel Nicosia, Cipru).

Formula de start aliniată de Alexandru Pelici i-a cuprins pe Bucur – Sebaș, Ardei, Lalici, E. Codrea – M. Boldea, C. Cristea – Fetița, Istrate, Raicea – Roșu. Până la final au intrat și restul componenților lotului, lipsind Indrei, Frăsineanu și Vl. Stanciu – indisponibili.

Vineri, 16 februarie, este ultima confruntare, cu Akademiya Ontustik (Kazahstan, a retrogradat în campionatul anterior din eșalonul secund).

În precedentele amicale din Turcia s-au înregistrat o remiză (2-2, cu Gremio Mauaense, Brazilia) și o victorie (3-0, cu Kovo Belusa, Slovacia).

Foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea