Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Recidivist din Alba Iulia, condamnat pentru OMOR, arestat din nou după ce a încercat să agreseze sexual o femeie 

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Recidivist din Alba Iulia, condamnat pentru OMOR, arestat din nou după ce a încercat să agreseze sexual o femeie

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Alba, P.D., a fost arestat din nou după ce a agresat sexual o femeie într-un centru comercial. Informațiile indică faptul că acesta este recidivist și a fost condamnat în trecut pentru omor.

P.D. fusese eliberat din închisoare cu aproximativ nouă luni în urmă, după ce ispășise o pedeapsă de 8 ani pentru omor. Surse locale afirmă că bărbatul nu s-ar fi adaptat vieții în libertate și ar fi încercat de mai multe ori să comită infracțiuni pentru a reveni în penitenciar. Apropiații au relatat că acesta le-a spus că își dorește să se întoarcă la închisoare.

Dorința lui P.D. s-a împlinit în data de 12 ianuarie 2024, când a atacat o femeie într-un magazin din oraș. A fost reținut imediat de către polițiști, iar din 13 ianuarie se află în stare de arest preventiv, fără a contesta măsura luată.

Acesta nu este primul episod infracțional al lui P.D.. În urmă cu zece ani, bărbatul a fost arestat preventiv și apoi condamnat pentru omor, în urma unei agresiuni împreună cu alți doi tineri. Victima, un bărbat, a fost bătut și lăsat în albia unui pârâu, unde a fost găsit decedat dimineața următoare.

Cu toate că a solicitat eliberarea condiționată în 2021, cererea sa a fost respinsă de judecători, având de executat o pedeapsă totală de aproximativ 8 ani pentru omor. Executarea pedepsei a început în 2016 și s-a încheiat în mod legal în 17 aprilie 2023.

Acum, P.D. riscă cel puțin 5 ani de închisoare pentru tentativa de viol, adăugându-se astfel la istoricul său infracțional deja grav.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bacalaureat 2024, sesiunea specială pentru olimpici: Subiectele și baremele de corectare la Limba Română. Ce au avut de rezolvat elevii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024, sesiunea specială pentru olimpici: Subiectele și baremele de corectare la Limba Română. Ce au avut de rezolvat elevii Subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii olimpici la Limba și literatura română, din cadrul sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat 2024, au fost publicate de Ministerul Educației. Joi, 22 mai 2024, se va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea