Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO | Albaiulianul Nicolae Stanciu a primit trofeul „Golul Anului 2023”: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO VIDEO | Albaiulianul Nicolae Stanciu a primit trofeul „Golul Anului 2023”: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat”

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, se bucură acasă, în Alba Iulia, de ultimele zile de pauză înaintea intrării în cantonament cu echipa de club. Echipa din cadrul FRF.tv i-a făcut o vizită fotbalistului pentru a-i oferi trofeul „Golul Anului 2023”, câștigat în urma voturilor din partea fanilor.

Cel mai frumos gol al anului, așa cum au votat fanii, a fost cel marcat de Stanciu, din lovitură liberă, în partida cu Andorra, din preliminariile EURO 2024. „Mă bucur că reușita mea a fost votată golul anului, este pentru a treia oară când se întâmplă acest lucru, vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat”, a spus mijlocașul naționalei.

Citește și: Nicolae Stanciu, gol fabulos și assist în Arabia Saudită, tocmai în meciul cu echipa lui Andrei Cordea

Într-un interviu FRF.tv, Nicolae Stanciu a dezvăluit ce înseamnă pentru el calificarea la EURO 2024, cum l-a schimbat rolul de tată, ce mesaj i-a transmis lui Radu Drăgușin după transferul la Tottenham și spune că în succesul tricolorilor „comunicarea e cheia, relația bună între noi, vorbim despre orice, luăm deciziile împreună ca să fie bine pentru întreg grupul”.

YouTube video

Stanciu a analizat grupa de la Campionatul European, a explicat de ce își dorea să întâlnească Italia și Portugalia la turneu final și a descris campionatul din Arabia Saudită: „Când am jucat cu Al-Hilal am crezut că joc în Liga Campionilor”.

Sursa: frf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea