Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO | Albaiulianul Nicolae Stanciu a primit trofeul „Golul Anului 2023”: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO | Albaiulianul Nicolae Stanciu a primit trofeul „Golul Anului 2023”: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat”

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, se bucură acasă, în Alba Iulia, de ultimele zile de pauză înaintea intrării în cantonament cu echipa de club. Echipa din cadrul FRF.tv i-a făcut o vizită fotbalistului pentru a-i oferi trofeul „Golul Anului 2023”, câștigat în urma voturilor din partea fanilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cel mai frumos gol al anului, așa cum au votat fanii, a fost cel marcat de Stanciu, din lovitură liberă, în partida cu Andorra, din preliminariile EURO 2024. „Mă bucur că reușita mea a fost votată golul anului, este pentru a treia oară când se întâmplă acest lucru, vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat”, a spus mijlocașul naționalei.

Citește și: Nicolae Stanciu, gol fabulos și assist în Arabia Saudită, tocmai în meciul cu echipa lui Andrei Cordea

Într-un interviu FRF.tv, Nicolae Stanciu a dezvăluit ce înseamnă pentru el calificarea la EURO 2024, cum l-a schimbat rolul de tată, ce mesaj i-a transmis lui Radu Drăgușin după transferul la Tottenham și spune că în succesul tricolorilor „comunicarea e cheia, relația bună între noi, vorbim despre orice, luăm deciziile împreună ca să fie bine pentru întreg grupul”.

YouTube video

Stanciu a analizat grupa de la Campionatul European, a explicat de ce își dorea să întâlnească Italia și Portugalia la turneu final și a descris campionatul din Arabia Saudită: „Când am jucat cu Al-Hilal am crezut că joc în Liga Campionilor”.

Sursa: frf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea