Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Cristian Cocan (Metalurgistul Cugir) – primul în topul marcatorilor din județ în Liga 3, în ediția 2023/2024, urmat de Serebe (CSU Alba Iulia) și Fetița (CSM Unirea Alba Iulia)

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Atacantul Cristian Cocan (Metalurgistul Cugir) este primul în topul marcatorilor din județ în Liga 3, în ediția 2023/2024. În top mai urmează Serebe (CSU Alba Iulia) și Fetița (CSM Unirea Alba Iulia).

În cele 15 etape scurse din Liga 3, cele 4 combatante din Alba au înscris, în Seria 9, 86 de goluri, cele mai multe fiind realizate de CS Universitar Alba Iulia (25 de reușite, poziția a 4-a în ierahie la acest capitol).

Chiar dacă în privința rezultatelor înregistrate Metalurgistul Cugir s-a prezentat modest (locul 7), formația “roș-albaștrilor” dă golgheterul conjudețenelor, respectiv pe Cristian Cocan (28 de ani), care a punctat în 7 rânduri. Acesta este urmat în top de Serebe (CSU Alba Iulia) și Fetița (CSM Unirea Alba Iulia), fiecare cu 6 reușite, cu amendamentul că uniristul a absentat etape bune din pricina unei accidentări. Mai trebuie remarcate trei aspecte legate tot de Metalurgistul Cugir: doi jucători, Cocan și Dohotariu, au strâns mai mult de jumătate din totalul reușitelor (12 din 20), iar fundașul Alin Dohotariu, al doilea marcator, a punctat în 5 rânduri (doar în deplasare)!

*Dohotariu (Metalurgistul) – 5 goluri, toate în deplasare!

Plus faptul că antrenorul Lucian Itu, la 45 de ani, vârstă împlinită în septembrie, a reușit să marcheze în acest campionat (golul victoriei, pe teren propriu, cu ACS Mediaș, în runda secundă). Și reușitele lui Pîntea, 4 la număr, au fost consemnate pe terenuri străine. Au fost și 11 duble trecute în dreptul jucătorilor din Alba, Cocan și Indrei (CSM Unirea) realizând câte două.

Pe de altă parte, “alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri și-au îmbunătățit eficacitatea la ultima confruntare, 7-3 în derby “de Alba” extern cu Industria (marcând în acel joc mai mult decât în precedentele 7 deplasări).

În cele ce urmează vă prezentăm, detaliat, marcatorii divizionarelor terțe din județ în acest sezon.

*CSU Alba Iulia (locul 4, 24 de puncte): 25 de goluri (11 în deplasare), 12 marcatori: Serebe – 6 goluri, Pîntea – 4, Giurgiu – 3, Kylien, Vasinc și Bidulescu – câte două, Kouadio, R. Popa, Tronea, M. Șerban, Gylien și D. Todoran – câte unul.

*CSM Unirea Alba Iulia (locul 6, 22 de puncte): 23 de goluri (13 pe terenuri străine), 10 marcatori: Fetița – 6 goluri, Indrei – 5, M. Codrea – 3, Roșu și Istrate – câte două, C. Cristea, Mîlnă, Frăsineanu, E. Codrea și Raicea – câte unul.

*Metalurgistul Cugir (locul 7, 20 de puncte), 20 de goluri (13 în deplasare), 8 marcatori: Cocan – 7 goluri, Dohotariu – 5, Tăban – două, Vitinha, L. Itu, Gh Hăprianu, P. Păcurar, V. Popa – câte unul, autogol Vomir (CSM Unirea Alba Iulia, etapa a 9-a).

*Industria Galda de Jos (locul 9, 9 puncte), 18 goluri (6 în deplasare), 7 marcatori: Cioară – 4 goluri, An. David și Baghiu – câte 3, Stănilă, S. Mureșan și Frențiu – câte două, Giorgiu – unul, autogol Chirlejan (Avântul Reghin, etapa a 4-a).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Performanța Ighiu – FC Lopadea Nouă 32-0, un scor de Cartea recordurilor!!! Rezultat incredibil în Liga 4!!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanța Ighiu a reușit un rezultat incredibil în etapa a 26-a în Liga 4, victorie cu 32-0 (11-0) cu „lanterna roșie” FC Lopadea Nouă! Un scor de Cartea Recordurilor, în jocul de la Cricău, un rezultat care va rămâne ca record al fotbalului din Alba, după evenimentele din 1989! Vizitatorii s-au prezentat cu numai 10 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea