Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă: PSDpentruAlba, un partid puternic care luptă pentru oamenii din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSDpentruAlba, un partid puternic care luptă pentru oamenii din județ

În aceste zile se desfășoară un amplu proces de cristalizare a Partidului Social Democrat la nivelul județului Alba, un proces care ne va aduce mai aproape de oameni și comunitate, un proces prin care vom recâștiga încrederea cetățenilor din Alba.

Schimbările prin care trecem astăzi vin ca un răspuns firesc la nevoia de schimbare a întregului județ, la nevoia cetățenilor de a avea o alternativă reală la actuala castă politică.

Județul Alba trebuie și poate să depășească statutul de feudă a unor baroni liberali, care țin captive instituții și bugete. Locuitorii județului merită un partid cu adevărat al oamenilor.

Construim împreună o echipă credibilă, care îmbină experiența unor membri mai vechi cu dinamismul colegilor noi, o echipă care pune accent pe pregătirea profesională și capacitatea de a răspunde nevoilor oamenilor, pe abilitatea de a veni cu soluții la problemele comunității.

Nu este un proces simplu, dar avem această datorie față de cetățenii din Alba, să fim acea alternativă credibilă și serioasă pe care oamenii o așteaptă de la PSD.

Schimbările prin care trecem astăzi sunt bazate pe câteva principii cheie, care constituie viziunea pe care o avem pentru dezvoltarea comunităților și județului.

PSD Alba este o echipă, în care ne respectăm, înțelegem responsabilitatea pe care o avem față de cetățeni.

PSD Alba este un partid deschis, un partid care va promova oameni bine pregătiți și credibili, oameni cu o bună reputație, care vor să-și folosească energia și competențele în folosul comunității.

PSD Alba se axează pe profesionalism, arătând că avem cei mai buni experți capabili să reprezinte Alba și să conducă administrațiile locale.

PSD Alba pune în prim plan proiectele pentru dezvoltarea județului și a fiecărei localități, lucrând cu cei mai buni profesioniști.

Mascarada și blaturile nu își au loc în PSD Alba iar efortul și munca vor preceda orice funcție, așa cum interesele comunității vor prima în fața oricărui interes personal.

Nu este cea mai simplă cale de a face politică. Vor fi colegi care vor alege drumuri mai ușoare, preferând funcțiile, în locul credibilității și responsabilității. Orice plecare din PSD este regretabilă, însă pasul mic pe care îl vor face unii în lateral va însemna un mare pas înainte pentru organizație și pentru cetățeni.

Județul Alba are nevoie de un PSD puternic și serios, singura formațiune politică ce poate construi o alternativa reală la baronii liberali.

Vom prezenta periodic propunerile noastre pentru dezvoltarea comunităților, vom explica măsurile noastre și vom lupta pentru o administrație eficientă care lucrează în interesul oamenilor.

Ne dorim comunități în care cetățenii se simt în siguranță, cu locuri de muncă bine plătite, cu școli bine dotate și spitale care asigură servicii de calitate, cu spații verzi și locuri de joacă, comunități care se dezvoltă și în care administrațiile și instituțiile sunt puse în slujba cetățeanului.

Vă invit, împreună cu colegii mei din PSD Alba, să veniți alături de #NoulPSD în județul Alba, un partid puternic care luptă pentru interesele cetățenilor.

Biroul PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: PNL Alba Iulia are, începând cu această săptămână, o nouă conducere. Gabriel Pleșa este noul președinte al filialei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PNL Alba Iulia are, începând cu această săptămână, o nouă conducere. Gabriel Pleșa este noul președinte al filialei Prin decizia Biroului Politic Județean al PNL Alba, filiala locală PNL Alba Iulia are, începând de zilele trecute, o nouă conducere politică, Gabriel Pleșa, primarul ales al Municipiului Alba Iulia, fiind desemnat președinte al organizației. Totodată, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea