Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj, debut excelent în grupele Champions League: victorie în Polonia, 3-1 cu LSK Lodz!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba Blaj a debutat excelent în grupa E a Ligii Campionilor, câștigând în deplasare cu campioana Poloniei, LKS Lodz, scor 3-1 (25-23, 19-25, 31-29, 25-17)! O victorie extrem de importantă a formației din „Mica Romă”, într-o grupă fără un favorit cert.

Un start perfect pentru reprezentanta României, ce a avut parte de o confruntare epuizantă și palpitantă în același timp, totalizându-se aproape două ore de joc (113 minute)! Momentul cheie al disputei, altfel echilibrată, a fost setul al 3-lea, unul dramatic în final, cu numeroase mingi de set anulate de fiecare parte și Lea Deak în teren. Trecut fiind acest hop, vizitatoarele s-au descătușat și au dominat ultimul parțial.

Volei Alba Blaj a dat lovitura, după una dintre cele mai solide prestații din această toamnă, iar săptămâna viitoare, miercuri, 15 noiembrie, primește în „Alba Blaj” Arena pe Volero Le Cannet (3-0 cu Prometey). Cele mai multe puncte le-au strâns Valentina Diouf – 22, respectiv Bogumila Biarda – 18, echipiera Blajului fiind desemnată MVP-ul întâlnirii!

Volei Alba Blaj a avut inițiativa în primul set, în care a avut 18-16, adversarele au întors scorul la 19-18, dar Blajul a trecut iarăși în față, 22-19 și trei mingi de set la 24-21. În al doilea parțial, disputa a fost echilibrată până la 17-16, moment în care gazdele au realizat 5 puncte la rând și au egalat situația pe tabelă.

*Setul 3, unul nebun!

Setul al 3-lea a fost unul incredibil, cu un final pe muchie de cuțit. Gazdele au avut la 24-23 prima minge de set, anulată, la fel și următoarele două! A fost rândul Blajului să piardă două oportunități (27-26 și 28-27), pentru la LKS Lodz să rateze a 4-a minge de set la 29-28!

Volei Alba Blaj: Katarina Jović – 15 puncte, Jovana Kocić – 7 , Bogumila Biarda – 18, Iarina Axinte – două, Nneka Onyejekwe – 10, Drussyla Costa – 8, Britt Rampelberg (l); au mai intrat Andra Cojocaru (l), Lea Deak – două, Isidora Kockarević; Raisa Ioan, Paula Partnoi, Anneclaire Ter Brugge, Daria Ocenic. Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: CEV


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Miriam Bulgaru, meci de poveste la French Open | Tenismena din Alba Iulia, victorie dramatică după ce a anulat o minge de meci

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miriam Bulgaru, victorie de poveste în turul 1 al calificărilor la French Open, după ce a anulat o minge de meci! Albaiulianca Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) s-a calificat în turul 2 al calificărilor la prestigiosul turneu de tenis French Open. Marți după amiază, sportiva din Alba Iulia (204 WTA) a învins-o pe Aliona […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea