Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj, debut excelent în grupele Champions League: victorie în Polonia, 3-1 cu LSK Lodz!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a debutat excelent în grupa E a Ligii Campionilor, câștigând în deplasare cu campioana Poloniei, LKS Lodz, scor 3-1 (25-23, 19-25, 31-29, 25-17)! O victorie extrem de importantă a formației din „Mica Romă”, într-o grupă fără un favorit cert.

Un start perfect pentru reprezentanta României, ce a avut parte de o confruntare epuizantă și palpitantă în același timp, totalizându-se aproape două ore de joc (113 minute)! Momentul cheie al disputei, altfel echilibrată, a fost setul al 3-lea, unul dramatic în final, cu numeroase mingi de set anulate de fiecare parte și Lea Deak în teren. Trecut fiind acest hop, vizitatoarele s-au descătușat și au dominat ultimul parțial.

Volei Alba Blaj a dat lovitura, după una dintre cele mai solide prestații din această toamnă, iar săptămâna viitoare, miercuri, 15 noiembrie, primește în „Alba Blaj” Arena pe Volero Le Cannet (3-0 cu Prometey). Cele mai multe puncte le-au strâns Valentina Diouf – 22, respectiv Bogumila Biarda – 18, echipiera Blajului fiind desemnată MVP-ul întâlnirii!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Volei Alba Blaj a avut inițiativa în primul set, în care a avut 18-16, adversarele au întors scorul la 19-18, dar Blajul a trecut iarăși în față, 22-19 și trei mingi de set la 24-21. În al doilea parțial, disputa a fost echilibrată până la 17-16, moment în care gazdele au realizat 5 puncte la rând și au egalat situația pe tabelă.

*Setul 3, unul nebun!

Setul al 3-lea a fost unul incredibil, cu un final pe muchie de cuțit. Gazdele au avut la 24-23 prima minge de set, anulată, la fel și următoarele două! A fost rândul Blajului să piardă două oportunități (27-26 și 28-27), pentru la LKS Lodz să rateze a 4-a minge de set la 29-28!

Volei Alba Blaj: Katarina Jović – 15 puncte, Jovana Kocić – 7 , Bogumila Biarda – 18, Iarina Axinte – două, Nneka Onyejekwe – 10, Drussyla Costa – 8, Britt Rampelberg (l); au mai intrat Andra Cojocaru (l), Lea Deak – două, Isidora Kockarević; Raisa Ioan, Paula Partnoi, Anneclaire Ter Brugge, Daria Ocenic. Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: CEV


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea