Rămâi conectat

Sport

Gloria Bistrița – CSU Alba Iulia 2-1 (0-0) | Studenții, eșec în minutul 86, dintr-un penalty controversat!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a pierdut duelul de foc de la Bistrița, 1-2 (0-0) cu formația lui Adrian Falub, golul victoriei gazdelor fiind marcat din lovitură de pedeapsă în minutul 86, un penalty acordat cu ușurință!

Un eșec ce pune capăt seriei de 3 victorii consecutive a albaiulienilor ce nu primiseră gol de 323 de minute. Un examen dificil pentru combatantele despărțite de un punct în ierarhie, Gloria trecând în față după adjudecarea celor 3 puncte atât de prețioase.

Am controlat întâlnirea în proporție de 70 la sută, în condițiile unui arbitraj tendențios, care a favorizat gazdele, asta ca să mă exprim elegant. La modul cum s-a derulat întâlnirea, nu meritam sub nicio formă să pierdem! La primul gol a fost ofsaid, din ce am văzut, iar acel penalty a fost inexistent, nici jucătorii adverși nu au solicitat lovitură de pedeapsă, mai degrabă a fost fault în atac la Val. Boldea! Faptul că gazdele nu au transmis meciul, în premieră în acest campionat, spune multe. Oare, de ce?„, a răbufnit Bruno Vienescu.

Prudentă, CSU a abordat întâlnirea cu 3 fundași centrali, fiind titularizat și Cisse pentru a întări defensiva, iar în primul mitan vizitatorii au stat bine în teren și au fost mult mai periculoși, ratând două situații clare de a deschide scorul prin Șerban și Serebe. Gazdele au reușit însă să puncteze în minutul 62, prin R. Bălan, fază suspectă de ofsaid, iar în minutul 82 Serebe a reușit să egaleze, însă finalul a fost unul dramatic, iar Davordzie a punctat, decisiv, din punctul cu var, după o fază ce a stârnit proteste vehemente din partea oaspeților.

CSU încheie turul cu 16 puncte, iar runda viitoare are derby “de Alba”, vineri, 27 octombrie, în deplasare cu Industria Galda.

Gloria: Haralambie – Gallo, R. Bălan/ cpt, Martinovici, Fl. Bălan –  V. Mihalcea, Larionesi, Pațurcă, Oct. Vasile – Banyoi, Davordzie; rezerve Neacșu, G. Deac, Andrecuț, Fridrich, Râpan, Hasnaș, Trifan, Ciobănică, Uțiu. Antrenor Adrian Falub.

CSU: Gal – Kilyen/ cpt (81, Fofana), Niakate, R. Popa, (71, Tronea), Cisse, Val. Boldea – M. Șerban (71, Kouadio), Al. Giurgiu, Bidulescu (81, Trifu) – Vasinc (60, Pîntea), Serebe; rezerve Al. Șerban, Bucurică, Todoran, Ed. Vlad. Antrenor Bruno Vienescu.

Arbitri N. Kemeneș (Baia Mare), D. Lar (Baia Mare), Cr. Mureșan (Cavnic) Observatori V. Păduraru (Suceava), L. Moga (Zalău)

Foto: CS Gloria Bistrița 2018 Bistrița-Năsăud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea